Postignite zavodljiv pogled uz savršene obrve i trepavice u aOra BEAUTY BAR u Zagrebu (Avenue Mall) - LASH LIFT, bojanje trepavica/obrva i threading obrva za samo 30 eura + BROW LIFT na poklon!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajanje tretmana 60 minuta. Kupon vrijedi do 29.02.2024.

Naše savjetnice za ljepotu i kozmetičarke konstantno usavršavaju svoje znanje i prate najnovije trendove i razvoj tehnologije na polju njege i ljepote kože kako bi Vama, našim klijentima, što kvalitetnije pružile informacije i uslugu. Profesionalnost i kvalitetna priprema, te naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja Vaše kože.

BROW LIFT

Brow lift/ laminacija/ lifting obrva je tretman stiliziranja prirodnih obrva tijekom kojeg se ne koriste igle niti trajna boja. Tretmanom se dobiva punoća i povećava se vizualni volumen obrva. Idealan je sve tipove obrva (guste, čupave, neuredne, tanke, slabe i vizualno neprimjetne obrve koje nemaju nikakav oblik).

LASH LIFT

Lash lift/laminacija trepavica podiže, uvija i daje definiciju trepavicama. Trepavice su punije, uredne i vizualno djeluju kao da nosite maskaru. 

*U istom tretmanu može se napraviti i lash i brow lift!

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!