Nova oaza ljepote i opuštanja u Zadru - počastite se ponudom njege i masaže lica, UZV špatule ili temeljitog mehaničkog čišćenja kože u Paraiso Beauty Salonu po super cijeni!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 29.02.2024.

Njega i masaža lica

Čista i zategnuta koža uz osjećaj opuštenosti i relaksacije. Jednostavan i kratkotrajan proces kojim podižemo tonus, izražavamo konture lica, zaglađujemo manje bore, poboljšavamo cirkulaciju, opuštamo duh i tijelo te pomaže kod glavobolja i migrena. Rezultat nakon masaže je čvrsta i zategnuta, zdravija i pročišćena koža te općenit osjećaj opuštenosti i relaksacije.

Čišćenje lica ultrazvučnom špatulom

Želiš sigurno i kvalitetno očistiti svoje lice? UZV špatula uklanja mrtve stanice kože, mitesere i pristiće, zatvara pore, liječi i sprečava akne u pliće ožiljke, čisti kožu, podiže kožu, ubrzava stvaranje kolagena i stimulira stanice za prirodno obnavljanje.

Temeljito čišćenje lica 

Tražite li načine kako očuvati svoju kožu zdravom i lijepom? Mehaničko čišćenje lica je tretman koji može riješiti mnoge probleme s vašom kožom i prevenirati akne i druge kožne probleme. Postupak: priprema kože, piling, parenje lica, mehaničko čišćenje i na kraju maska koja hidratizira i umiruje kožu.