Boutique Bowling centar Zagreb u samom centru grada poziva Vas na vrhunsku zabavu - KUGLANJE za do 6 osoba uz 2 SATA najma staze po super cijeni!

78 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uz 8 novih Brunswick staza, Zagreb je bogatiji za još jedno fantastično mjesto zabave za brojne parove, prijatelje i obitelji! Najam staze od ponedjeljka do četvrtka! Kupon se može iskoristiti do 20.02.2024.

Obavezna nadoplata za cipele 2 eura/osobi!

Najatraktivniji zagrebački boutique bowling centar sa 8 Brunswick staza otvoren je u samom centru Zagreba – Galleria Business Center!

Američki bowling svojim konceptom zabavnog kuglanja privlači čitave obitelji od najmlađih do najstarijih. Disco bowling pretvara prostor bowling centra u lokaciju najbolje zabave i večernjeg izlaska. Sa 8 novih Brunswick staza Zagreb je postao bogatiji za još jedno fantastično mjesto zabave za brojne parove, prijatelje i obitelji.

Sve one koji se po prvi put susreću s ovim atraktivnim sportom, dočekat će educirani instruktori koji će ih uputiti u sva pravila i čari kuglanja.

Naša kuglana nalazi se u strogom centru Zagreba, na križanju Vlaške i Smičiklasove ulice, unutar jednog od najatraktivnijih poslovnih centara – Galleria Business Centra!