[VARAŽDIN] Paket mršavljenja i oblikovanja tijela od 24 tretmana u Studiu Touch - 2x elektrostimulacija, 3x ultrazvučna kavitacija, 8x lipolasera i 8x limfna drenaža i 3x kriolipoliza!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provjereno najdjelotvornijim i najefikasnijim tretmanima preoblikovanja i detoksikacije do željenih rezultata! Ponuda se odrađuje 1x ili 2x tjedno, cca 90 minuta. Kupon se može iskoristiti do 29.02.2024.

Lipolaser najnovije generacije s 4 valne duljine omogućio nam je procesom laserske lipolize učinkovito lokalizirano topljenje masnih naslaga uz istovremeno zatezanje i učvršćivanje kože na gotovo svim dijelovima tijela, bilo da se radi o debljem sloju (trbuh, bedra, bokovi, ruke, leđa, muška prsa) ili sasvim malom području masnih naslaga (podbradak, vrat, listovi, gležnjevi). Tretmani su učinkoviti i kod svih stadija celulita, potpuno su bezbolni, a rezultat je vidljiv odmah po završetku svakog 30 minutnog tretmana.

Ultrazvučna kavitacija je bezbolna, neinvazivna, sigurna i brza alternativa liposukciji. Njome se mogu oblikovati svi dijelovi tijela gdje postoji višak masnih naslaga, trbuh, bokovi, bedra, stražnjica, koljena i gornji dijelovi ruku. Površina kože ostaje neoštećena, nema bolova nakon tretmana i zato se klijentica odmah može vratiti svojim svakodnevnim aktivnostima. Napredna tehnologija ultrazvučne kavitacije omogućuje koncentraciju energije na točno određenoj dubini u tkivu, što osigurava selektivno razbijanje masnih stanica u potkožju. Rezultati su kod većine klijentica vidljivi već nakon prvog tretmana, no daljnji tretmani još dodatno smanjuju obujam na tretiranom dijelu tijela, a time i njegov opseg.

Limfna drenaža može imati blagotvoran učinak na opće zdravlje. S obzirom na to da je limfa ključna za održavanje vašeg imunološkog sustava, poboljšanje protoka i njezina drenaža je dobra za vas na više načina. Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče metabolizam, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva, izuzetno je djelotvoran kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu lipolizu. Limfna drenaža preporuča se u paketima od 5 ili 10 tretmana koji se odrađuju svaki dan ili svaki drugi dan. Preporuča se muškarcima i ženama, posebno osobama s lošom cirkulacijom, venama, celulitom, osobama pod stalnim stresom koji se malo kreču ili puno sjede.

Kriolipoliza je najsuvremenija estetska tehnologija za žene i muškarce za neinvazivno uklanjanje tvrdokornih lokaliziranih masnih naslaga, koje ne možemo uspješno eliminirati vježbanjem ili uravnoteženom prehranom. U tom procesu, uz naprednu tehnologiju hlađenja i vakuma, sigurno smrzava masne stanice i ubrzava njihovo prirodno izlučivanje. Terapija može učinkovito zamijeniti invazivne i bolne postupke, kao što je liposukcija.

Masno tkivo, iako nas štiti od hladnoće, osjetljivije je od drugog tkiva na izloženost niskim temperaturama. Masne stanice bivaju uništene tako što se voda koja se u njima nalazi pretvara u kristale leda, a zatim se masne stanice prirodno izbacuju. Nema bola, nema anestezije, igli niti dugog perioda oporavka. Efekt tretmana je progresivan gubitak masnog tkiva (do 3 centimetra nakon jednosatnog tretmana). Oko 7 milijardi ćelija biva oštećeno uslijed hladnoće - 10 stupnjeva celzijusa), a zatim ih tijelo fizički eliminira. 

Glavni efekt elektrostimulacije je jačanje mišićnog tkiva. U isto vrijeme povećava se krvna i limfna cirkulacija, lokalna lipoliza, događaju se pozitivne promjene kod metabolizma lipida i stabilizira se razina hormona. Kad se elektrostimulacija koristi za gubitak težine i uz želju da se oslobodite od celulita, ona se koristi u integriranom programu, gdje je nadopunjuju druge metode kao što su masaža, kavitacija, što značajno poboljšava učinak vježbanja