PodržimoNaše

Ekskluzivni novogodišnji smještaj za 2 osobe u Hotelu Picok****!3 noćenja s doručkom, noćno kupanje te korištenje wellnessa za povoljnih 999 kuna! + Novogodišnji provod uz nadoplatu!

29 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U Hotelu Picok**** u Đurđevcu očekuje Vas bogati novogodišnji paket za 2 osobe uz 3 noćenja s doručkom i wellnessom, kao i svečani novogodišnji provod na kojeg samo kupci Crnog Jaja ostvaruju extra popust od 20%!

NOVOGODIŠNJI PAKET ARANŽMAN UKLJUČUJE: 

3 noćenja s doručkom u moderno uređenim dvokrevetnim sobama za 2 osobe, 

svečani novogodišnji doručak - Brunch (kasni doručak, rani ručak), 

noćno kupanje do 23:00 sata, 

besplatan wireless Internet u cijelom hotelu, 

neograničeno korištenje hotelskog bazena, 

jacuzzija, whirlpoola, tuševa iznenađenja, 

neograničeno korištenje fitness teretane (ručnici, ogrtači i papuče u sobi) 

+ doček Nove Godine na jednom od 2 organizirana mjesta (nadoplata za svecanu novogodisnju veceru 350 kn ), CJ kupci ostvaruju 20% EXTRA POPUST, što znači da je cijena po osobi - 280 kn, plaća se direktno u hotelu, posebno organiziran doček za djecu.

Sala Sveti Martin (švedski stol) ili Restoran Đurđevačka Hiža (švedski stol).

Piće dobrodošlice,

Novogodišnja svečana večera uz prigodni program i glazbeni sastav GRUPA SIGMA

Čaša šampanjca u ponoć

Vatromet

Hotel Picok**** smješten je u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline; između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. U podravskoj nizini razlikujemo tri osnovna reljefna elementa: plodne terase, Đurđevačke pijeske i naplavni nizinski prostor.

Zanimljivo ime hotel je dobio po Legendi o Picokima, događaju iz 16. stoljeća, točnije 1552. god kada se domišljatost i hrabrost Đurđevčana u dugotrajnoj borbi protiv turskog nasilnika Ulama-bega isplatila jer su iz topa na njih ispalili pjetlića, picoka. Dogodilo se to na mjestu Staroga grada, koji je nastao usred močvare na uzvišenom pješčanom humku, baš u blizini hotela koji zrači Podravinom od samoga ulaska. Taj događaj živi i danas jer se već 40 godina krajem lipnja uprizoruje u sklopu manifestacije ‘’Picokijada’’, a Đurđevčani već stoljećima nose naziv ‘’Picokima’’.

Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelles internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.