[09.-11.02.] Provedite nezaboravan vikend VALENTINOVA u Zadru uz koncert Mladena Grdovića i romantičan odmor u Hotelu Kolovare 4* na bazi 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe!

30 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Osigurajte smještaj u Hotelu Kolovare kako biste i Vi bili dio nezaboravne Valentinovske atmosfere i proslave obilježavanja 45 godina glazbenikove karijere! Kupon vrijedi za vikend 09.-11.02.2024.

Poznati zadarski glazbenik proslavit će 45 godina karijere, a nezaboravnu slavljeničku feštu uveličat će brojni gosti-prijatelji s hrvatske estrade. Dugu uspješnu karijeru obilježili su mnogobrojni hitovi poput "Dalmatinac sam", "Nije u šoldima sve", "Sve za ljubav", "Bolje živim nego ministar", "Evo mene moji ljudi", "Tu je moj dom".

Početak koncerta 20h ● Ulaz za publiku od 18:30h ● Predgrupa JET SET band od 19h

Ponuda uključuje 3 dana, 2 noćenja u Superior dvokrevetnoj sobi na bazi polupansiona, piće dobrodošlice, late check-out do 15h, besplatni parking i 2 ulaznice za koncert Mladena Grdovića i gostiju 10.02. u dvorani Krešimira Ćosića!

HOTEL KOLOVARE 4* predstavlja moderno i originalno arhitektonsko zdanje, prilagođeno mediteranskom podneblju, sa suvremeno uređenim i luksuzno opremljenim klimatiziranim sobama. 

Kapacitet hotela je 195 soba i 12 apartmana. Pored soba koje su uređene tako da zadovoljavaju najviše zahtjeve, tu su još i hotelski restoran sa do 250 sjedećih mjesta, à la carte restoran s vinotekom, aperitiv bar, salon za masažu i kongresne dvorane, a od vanjskih sadržaja otvoreni bazen za djecu i odrasle, sportsko-rekreacijski centar s igralištima za tenis i prostrano hotelsko parkiralište.

Superior double/twin sobe (26.5-28.5m2; balkon 4m2) prostrane su i moderno namještene sobe više kategorije koje gostima pružaju veći komfor i omogućuju ugodnu atmosferu za rad i odmor.

Hotel Kolovare ima odlične uvjete za organizaciju raznovrsnih događanja. Veliki izbor i mogućnost kombiniranja dvorana čine ga idealnim mjestom za organizaciju radionica, konferencija, prezentacija i drugih događanja.

Ispred hotela proteže se šljunčana gradska plaža Kolovare s pogledom na Zadarski kanal i otoke te istoimeno šetalište kojim se za samo desetak minuta stiže do starog gradskog središta.

Blizina središta grada, njegove kulturne i povijesne baštine, te brojne mogućnosti izleta u bližu okolicu, okruženu nacionalnim parkovima i parkovima prirode, pružit će vam sadržajan i ugodan boravak u našoj sredini.