Zimskii odmor u Sloveniji - 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u Hotelu Center 3* u Novom Mestu i kupanje u Termama Dolenjske ili Šmarješkim Toplicama, a sve za 2 osobe!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do navršenih 6 godina BESPLATNO na ležaju s roditeljima! Kupon vrijedi do 31.05.24.!

Sve opcije uključuju cjelodnevno kupanje u Dolenjskim Toplicama ili Šmarješkim Toplicama a opcije 1 i 3 uključuju i romantičnu večeru u restoranu Fink & Situla!

HOTEL CENTER 3* je moderan hotel u samom srcu Novog Mesta, na glavnom trgu, gdje ćete odmah osjetiti puls grada, ljubazne domaćine i mir zelene prirode i rijeke Krke, koji obuhvaća Novo Mesto. 

I baš kao što rijeka Krka obuhvaća stari grad, štiti i daje mu čarobnu ljepotu, hotel će Vas zagrliti, prihvatiti i ponuditi Vam udobnost suvremene mistike i bogatu povijest grada.

U sklopu Hotel Centra nalazi se i kafić, pa smo u Novo mesto donijeli bečku kavu. Prostor kafića je u stvari uređen tako da unatoč činjenici da se nalaze u samom centru grada, osjećati ćete se opušteno i lijepo te uživati uz staru arhitekturu i opojne mirise od najboljih mješavina kave iz pržionice Julius Meinl koji je od Beča preuzeo egzotične arome i iskustva za putovanje.

Hotel Center ima 17 soba (jednokrevetne, dvokrevetne i trokrevetne), a sve imaju kupaonicu sa tušem ili kadom, WC, sušilo za kosu, CATV, sef, klimu.

Opcija 3 uključuje 2 x cjelodnevno kupanje u Dolenjskim Toplicama ili Šmarješkim Toplicama i obilazak destilarije i trgovine čokoladom Berryshka u Dolenjskim Toplicama!