Budite zdravi i fit te se počastite paketom od 18 tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela u Kozmetičkom salonu Arte Vita u Varaždinu uz 71% popusta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje 4 kavitacije, 4 presoterapije, 4 elektrostimulacije, 4 lipo lasera i 2 saune. Kupon se može iskoristiti do 31.04.2024.

Tretman razbijanja masnog tkiva KAVITACIJOM je efektivan tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.

LIMFNA DRENAŽA pokreće limfu u vašem tijelu te Vas rješava nakupljenih toksina. Dijelovi koji su zahvaćeni celulitom na taj način dobiju bolju prokrvljenost, a noge postaju zaglađenije i utegnute forme. Vidljivo pospješuje protok i cirkulaciju, što za konačni cilj ima oslobođanje masti i podiže tonus kože. 

ELEKTROSTIMULACIJOM stimuliramo mišiće koristeći elektrode kojima prelazimo po Vašim kritičnim zonama – trbuhu, bedrima, bokovima – s ciljem uklanjanja celulita i uklanjanja masnih naslaga. Tkivo se obavezno prethodno treba premazati gelom koji omogućuje propusnost struje. 

LIPO LASER još nazivaju i 'liposukcijom' bez kirurškog zahvata. Koristi najbrži, jednostavan i siguran način smanjivanja tvrdokornih masnih naslaga, a tretmani su potpuno bezbolni i neinvazivni, bez nuspojava na okolno tkivo.