[02.-04.02.] Zabavan GASTRO VIKEND i FAŠNIK u Podravini uz 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Hotelu Picok 4*, Wellness & SPA, fašničku večeru i ples pod maskama te brojne pogodnosti!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zabavite se na Fašniku te obavezno posjetite i gastronomski festival u Svetoj Ani za potpuni doživljaj podravske tradicije! Kupon vrijedi isključivo za 02.02.-04.02.2024.

GASTRO FEST i Kolinje u Svetoj Ani 03.02. - podravsko kolinje gastronomski je festival tradicionalnih podravskih običaja koji se održava u najmanjem prigradskom naselju Sveta Ana. Riječ je o programu kojeg Turistička zajednica Grada Đurđevca i Mjesni odbor Sveta Ana organizira uz pomoć brojnih udruga i Grada Đurđevca. Na samom festivalu imat ćete priliku degustirati domaće čvarke, krvavice, kolinjsko zelje, svinjska jetrica te mnoge druge domaće delikatese, dok osim kolinjskih specijaliteta u ponudi su i domaći kolači te Svetojanska zlevanka.


Specijalna Fašnička večera 03.02. uz piće dobrodošlice, slatke krafnice i tamburaški sastav te ples pod maskama uz izbor najpara pod maskama i bogate nagrade iznenađenja!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

EXTRA pogodnosti: 2x besplatne ulaznice za multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci ● 15% popusta na ostale wellness usluge i usluge SPA centra (kontaktirati na 048/672-253 i rezervirati željeni termin) ● 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.