Zimsko wellness opuštanje u Selcu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Marina 4*, unutarnji bazen, 50% popusta na saunu i popust na masaže...

23 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 03.03.2024.

Neka HOTEL MARINA 4* bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamura i okrijepite dušu u moderno uređenom wellnessu ili zaplivajte u unutarnjem hotelskom bazenu. Dođite i uvjerite se zašto jer čarolija u hotelu Marina traje čitavu godinu!

Očekuju Vas i voucher za GRATIS topli napitak za dvoje ● besplatno korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa ● 50% popusta na saunu ● 20% popusta na masaže

Nalazi se u prvom redu do mora na poznatoj "Šetnici zdravlja" koja povezuje dva turistička mjesta - Crikvenicu i Selce. Hotel privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. 

Ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor. Predvorje hotela se odlikuje širinom prostora u kojem se nalaze recepcija, prostor za odmor i opuštanje, aperitiv-bar te dizalo koje vodi u sobe.

Radi ugodnog ambijenta, visoke kvalitete smještaja, raznolikosti sadržaja, gastronomske ponude i vrhunske tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran sa četiri zvjezdice.