Izbrišite godine na Vašem licu! Tretmani pomlađivanja u Rijeci u 2 dolaska za samo 199 kuna! Kupone možete spajati!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neka Vaše lice izgleda svježije, vitalnije i mlađe uz 2 tretmana pomlađivanja u Laser centru Trinity, u Rijeci!

Ponuda uključuje:

2 dolaska u Laser centar Trinity u Rijeci:

1. dolazak - Ultrasonic piling + hijaluron serum + masaža lica + PDT lampa;

2. dolazak - Tripolar RF lifting + hijaluronski serum + masaža lica + PDT lampa.


Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica. 

Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa, ovim tretmanom se utječe na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i dekolorizaciju kože. Penetrirajući učinak ultrazvuka dubinski čisti kožu i istovremeno je masira. stanice kože u dubljim slojevima dobivaju snažnu stimulaciju. Omekšavaju se kavernozna vlakna i epiderm se priprema za bolju apsorpciju preparata za njegu lica.

Nakon što je lice očišćeno, nanosi se hijaluron koji hrani i podmlađuje kožu i uz pomoć ultrazvuka se apsolutno apsorbira.Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

Njom se uspješno uklanjaju sljedeći estetski problemi: sitne bore; krupne bore i brazde; dehidratacija; gubitak čvrstine kože; razni nedostaci i ožiljci na koži; diskoloracija kože; slaba cirkulacija.

Nakon kupnje kupona, potrebno se najaviti barem 3 dana unaprijed na tel. 098/933-0992.