Relax odmor u Međimurju - 3 dana i 2 noćenja za 2 osobe u Apartmanima Lapaž na bazi polupansiona u novootvorenom restoranu Halicanum, uz opciju sa ili bez masaže u trajanju 30 minuta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 6 godina boravi GRATIS! Kupon vrijedi do 31.01.2024.

APARTMANI LAPAŽ nalaze se na prekrasnoj lokaciji, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem uživanju, od apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto.

Svaki apartman ima kuhinju, blagovaonu i sobu (jednu ili dvije) i kupaonicu. Apartmani imaju hidromasažnu kadu ili tuš kabinu.

U cijenu također uključeno neograničeno korištenje finske saune u sklopu objekta Lapaž i kupaonice s hidromasažnim ili tuš kadama, korištenje roštilja, najam bicikla, Internet i parking.

Restoran otvorenog tipa, Halicanum, u sklopu Glamping resorta Toplice Sveti Martin, nosi ime koje nas podsjeća na antički grad Halicanum iz 1. stoljeća nakon Krista, dok se sama hrana fokusira na najvišu kvalitetu. 

Naša kuhinja priprema raznovrsna a la carte jela, uključujući tradicionalna međimurska i lokalna jela s najkvalitetnijim domaćim sastojcima. Tako pružamo gostima ne samo gastronomsko iskustvo već i spoj tradicije i vrhunske kvalitete u svakom zalogaju.