NOVO - popularni tretmani uljepšavanja u Beauty Land PMU&Lash u Zagrebu - trajni eyeliner klasični, linija ili sa sjenčanjem već od samo 100 eura!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 10..04.2024.

Kozmetički salon Beauty Land specijaliziran za ljepotu, kozmetiku i osobnu njegu (usne, trepavice, obrve i itd.) na adresi Jurišićeva 19/1, Rotonda poslovni centar, 2. kat. Salon vodi poznati majstor trajne šminke Kateryna Kuzina s više od 12 godina radnog iskustva. Svoj posao radi s velikim užitkom te sudjeluje na svjetskim natjecanjima trajne šminke koja je i vlasnica dva trofeja za osvajanje prvog mjesta.

Najveća prednost trajne šminke jest što ćete uštedjeti vrijeme i nećete se morati svako jutro šminkati. Iako se radi o skupljoj proceduri, gledajte to kao dugoročnu investiciju jer ćete vjerojatno uštedjeti i novac na kozmetici.

Trajna kozmetika, osim što je vodootporna, pogodna je i za ljude kojima je teško nanositi šminku, kao što su osobe s lošim vidom, artritisom i ostalim fizičkim poteškoćama.

Početak postupka trajne šminke započinje dezinficiranjem područja i nanošenjem anestetika da je bol minimalna. Sljedeći korak je iscrtavanje posebnom olovkom. Započinje se mikropigmentacija aparativno tankom iglicom u drugi sloj kože unos željenog pigmenta.

Dopuna je potrebna unutar 4-5 tjedana i nije uračunata u cijenu!