ZLATNO VALENTINOVO za dvoje u wellnessu Hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama - cjelodnevno kupanje u bazenima, saune i masaža uljem 24-karatnog zlata u trajanju 55 minuta!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ovom mjesecu ljubavi počastite sebe i svoju voljenu osobu fenomenalnim valentinovskim paketom te uživajte zajedno u zasluženom opuštanju... Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti od 01.02. do 29.02.2024.; ne vrijedi za 09.-11.02.2024.

Doživite blagodati ljekovite termalne vode, uživajte u bazenima i jedinstvenom vanjskom bazenu s hidromasažama na minus temperaturama, a zagrijte se u 5 različitih sauni i podarite 55 minuta zdravlju svog tijela...

MASAŽA ULJEM 24-KARATNOG ZLATA - zahvaljujući bogatim svojstvima 24-karatnog zlata, koža postaje svilenkasto mekana te poprima  ujednačen ton i lijepi sjaj. Zlato aktivira elektrone u stanicama kože, pa ona postaje čvrsta, daje vitalnost i umanjuje stres, te fizički i psihički opušta tijelo.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

U ponudi Vas očekuju neograničeno korištenje hotelskih bazenaneograničeno korištenje wellnessa - 5 sauni i relax room ● 2x masaža uljem 24-karatnog zlata u trajanju 55 minuta (1x masaža po osobi)