PodržimoNaše

Savršen odmor za 2 osobe u Hotelu Trakošćan****, uz 1 ili 2 noćenja na bazi Polupansiona, kuhano vino, posjet Trakošćanu te korištenje wellnessa, već od 599 kn!

455 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte kao što je nekad plemstvo, te se smjestite u luksuznom hotelu u blizini Dvorca Trakošćan! Uz vrhunski smještaj i ljubazno osoblje koje će Vas sigurno razmaziti, dobivate i brojne pogodnosti i popuste - od kuhanog vina do wellnessa te neizostavnog posjeta našem najpoznatijem dvorcu!

Prije nego što stisnete KUPI, izaberite između 2 opcije smještaja u hotelu Trakošćan****:

Opcija 1: 2 dana/1 polupansion - za 2 osobe

Opcija 2: 3 dana/2 polupansiona - za 2 osobe

Ponuda uključuje za 2 osobe:

Smještaj u standard dvokrevetnim sobama - na bazi polupansiona,

besplatan ulaz u Dvorac – muzej Trakošćan jednokratno,

kuhano vino,

neograničeno korištenje hotelskog bazena, sauna whirlpoola i fitness centra,

20% popusta na a la carte gastro ponudu,

20% popust na korištenje usluga Spa & Wellness centra  "Lorem Paradiso."

U okruženju koje odiše tradicijom i prirodnim ljepotama Zagorja, svega 7 kilometara udaljen od graničnog prijelaza Macelj, hotel Trakošćan**** smješten je u neposrednoj blizini jednog od najljepših i najočuvanijih dvoraca (dvorac Trakošćan) iz bogate hrvatske baštine. 

Kupon možete iskoristiti do 21.03.2015.!

Obavezna nadoplata na recepciji hotela za Valentinovo - 13. - 15. 02. 2015.

Hotel Trakošćan**** raspolaže sa 126 moderno opremljenih soba i 2 luksuzna apartmana koja Vam pružaju vrhunsku uslugu smještaja i široku ponudu sadržaja.

Standardna oprema soba uključuje WC/kadu, sušilo za kosu, telefon, Sat. LCD TV, mini bar, klima uređaj, sef, internet.
Svaka soba ima pogled na park šumu, odnosno na prekrasan dvorac Trakošćan što u cijelosti upotpunjuje ukupni doživljaj boravka u hotelu.

Nekad rezidencijalni Dvorac Trakošćan (lat. „arx Thacorum”) koji je generacijama bio u vlasništvu plemenitaške obitelji Drašković, okružen romantičnim perivojem i jezerom, danas je eminentni muzejski prostor bogat povijesnim sadržajima, te posjeduje jednu od najvećih zbirki oružja na ovim prostorima!

Cijeli kompleks dvorca posjeti godišnje preko 200.000 ljudi što ga stavlja na prvo mjesto u Hrvatskoj, te također među najposjećenije dvorce-muzeje u cijeloj regiji.

Dvorac Trakošćan, jezero i Hotel Trakošćan okružuje zaštićena park šuma bogata biljnim i životinjskim svijetom, što ostavlja brojne mogućnosti za  edukativno-rekreativne sadržaje u okruženju.


Po kupnji kupona potrebna je najava i provjera dosupnosti željenog termina na 042 440 800