ROMANTIČNO VALENTINOVO za dvoje u wellnessu Hotela Matija Gubec u Stubičkim Toplicama - cjelodnevno kupanje, saune, 1x primaluce tretman i 1x masaža uljem kivija i nara 55 minuta!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ovom mjesecu ljubavi počastite sebe i svoju voljenu osobu fenomenalnim valentinovskim paketom te uživajte zajedno u zasluženom opuštanju... Kupon vrijedi za 2 osobe i može se iskoristiti od 01.02. do 29.02.2024.; ne vrijedi za 09.-11.02.2024.

Doživite blagodati ljekovite termalne vode, uživajte u bazenima i jedinstvenom vanjskom bazenu s hidromasažama na minus temperaturama, a zagrijte se u 5 različitih sauni i podarite vrijeme zdravlju svog tijela...

PRIMALUCE TRETMAN je kozmetički piling kože koji obnavlja i pomlađuje. Usporava starenje kože, zaglađuje bore, hrani kožu, umanjuje tamne mrlje i pjege na koži. Nakon ovog tretmana koža postaje zaglađena, sjajna, ujednačena i blistava.Ovaj estetski tretman vidno pomaže u uklanjanju neestetskih pojava povezanih sa starenjem kože i pigmentacijskih problema na koži.

MASAŽA ULJEM KIVIJA I NARA ima vrlo  učvršćujuće djelovanje. Idealna je za ponovno balansiranje kože i toniranje tkiva. Ulje kivija izuzetno obnavlja oštećenu kožu, regenerira stanice. Odlično je u borbi protiv staračkih pjega, bora i ima protuupalna svojstva. Ulje nara hrani suhu, umornu i iritiranu kožu.

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

U ponudi Vas očekuju neograničeno korištenje hotelskih bazenaneograničeno korištenje wellnessa - 5 sauni i relax room ● 1x PRIMALUCE tretman ● 1x MASAŽA uljem kivija i nara u trajanju 55 minuta