Valentinovo uz koncert Tomislava Bralića i klape Intrade u Hotelu Salona Palace 4*, 2 dana / 1 noćenje na bazi polupansiona, ekskluzivna večera u 3 slijeda uz neograničen paket pića, sve za 2 osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u svim sadržajima ovog jedinstvenog Luxury Resorta u Splitu... EXTRA pogodnost: 20 % popusta na wellness & spa! Kupon za ponudu je iskoristiv od 10.02.24. do 11.02.24.!

HOTEL SALONA PALACE jedinstveni je Luxury Resort koji odiše antičkim duhom stare Salone na čijem se samom ulazu i nalazi. Upravo je njegova lokacija odredila šarm njegovog sadržaja koji je spoj antičke otmjenosti i modernog komfora, a sve skupa zaokruženo je kvalitetnom personaliziranom uslugom kojom želimo postići da se u Hotelu Salona Palace svaki gost osjeća posebno i kao kod kuće.

KONCERT TOMISLAVA BRALIĆA I KLAPE INTRADE U STAKLENOM PAVILJONU IDRA

Ekskluzivna večera u 3 slijeda: 

Predjelo - Dalmatinska Plata (Dalmatinski pršut; selekcija sireva: livanjski, meki svježi sir, sir sa začinskim biljem; kulen; panceta; pečenica; francuska salata; riblja pašteta).

Glavno jelo - Teleći medaljoni u kremi od shiitake gljiva i kroketi.

Desert - Čokoladna Torta

Piće: Vino - Malvazija, Merlot; Gazirani Sokovi - Coca Cola 1/1, Fanta 1/1, Sprite 1/1; Prirodni sokovi - Pago juice 1/1, Pago breskva 1/1; Pivo - Heineken, Radler, Karlovačko, Rally; Voda - Prirodna voda Jana, Jamnica gazirana voda; Kava

Hotel raspolaže sa 47 soba, unutarnjim i vanjskim bazenom, SPA&Wellness centrom, fitness sobom, konferencijskim dvoranama, banket restoranom, velikim parkingom, obiluje prekrasnim unutarnjim i vanjskim ugostiteljskim sadržajima što je garancija da može oduševiti i najzahtjevnije goste.

Prilikom uređivanja svih soba posebna je pozornost posvećena dizajnerskim detaljima koji sugeriraju ekskluzivnost, ali i pružaju sav potreban komfor. Zelene površine u okruženju pretvaraju Hotel u mirnu oazu idealnu za odmor od svakodnevnog stresa.

THERMAE SALONAE WELLNESS & SPA

Opustite se u našoj ekskluzivnoj oazi mira i na trenutak zaboravite na svakodnevne brige i stres te se prepustite rukama naših stučnih terapeuta. Sa različite saune, hidromasažnom kadom, fitness sobom te širokom paletom masaža i ostalih tretmana naš Spa & Wellness centar sadrži sve što vam treba za zasluženi odmor i povratak uravnoteženom načinu života. Korištenje wellness & spa zone dostupno je gostima u okviru radnog vremena.

Osim navedenim sadržajima, Hotel raspolaže i s unutarnjim i vanjskim bazenom, idealnima za druženje i rekreaciju. Kako naša wellness priča ne bi ostala samo na opuštanju, unutarnji bazen opremili smo uređajem za protustrujno plivanje za sve one koji žele 'začiniti' svoje uobičajene plivačke navike.