2 noćenja u Novigradu, u Hotelu Nautica**** za 2 osobe s doručkom i večerom, korištenjem wellness i spa oaze, degustacijom tartufa i ostalim pogodnostima, uz čak 50% popusta!

18 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Najromantičnije mjesto u Istri oduševiti će Vas vrhunskim smještajem, autohtonim gastronomskim delicijama, sportskim aktivnostima, šetnjom podno gradskih zidina, te razgledavanjem povijesnih znamenitosti!


S iznimnim zadovoljstvom i ponosom želimo Vas obavijestiti da smo u drevnom, romantičnom istarskom gradiću Novigradu, koji datira iz 7. stoljeća, na samoj obali, otvorili prvi nautičko - turistički kompleks na Jadranu koji u svom sastavu objedinjuje hotel Nautica**** i jednu od najljepših marina na Jadranu - marinu Nautica, ekskluzivni restaurant Navigare te lounge bar Nautica.

Ovaj centar nosi brand Nautica Hotels & Resorts i prvi je Nautičko turistički centar u Hrvatskoj koji objedinjuje sve segmente visoke turističke ponude s ciljem da se u potpunosti zadovolje sve potrebe naših gostiju.

Očekujemo Vas da svojim dolaskom svjedočite nastanku ekskluzivnog turističkog branda, prvog na ovim prostorima.


Ponuda uključuje za 2 osobe: 

3 dana uz 2 noćenja u superior sobi s bogatim buffet doručkom i klasičnom večerom;

neograničeno korištenje wellness & spa centra sa zatvorenim bazenom sa grijanom vodom, whirlpoolom, turskom kupelji, finskom saunom, aroma tuševima, grijanom klupom;

besplatno korištenje ogrtača;

korištenje wireless Interneta i Internet pointa na recepciji;

Parkirno mjesto gratis.

Korisnici ove ponude ostvaruju i slijedeće pogodnosti:

Popust od 25 % na bogati izbor masaža i tretmana u wellness centru Nautica,

Besplatan najam bicikli,

Besplatna degustacija raznih proizvoda od tartufa u kušaoni "Natura Tartufi" - Buzet (vlastiti prijevoz),

Besplatna degustacija vina u vinariji "Rossi" - Vižinada sa posebnim popustom za kupnju.

Uz noćenja u hotelu Nautica očekuje vas:


Restoran Navigare

Ekskluzivni restoran „Navigare“ s gotovo 300 sjedećih mjesta, oduševit će sve goste marine, hotela, ali i Novigrada, željne izvorne istarske i mediteranske kuhinje. Jela ćete oplemeniti vrhunskim vinima, birajući vina s bogate vinske karte.

Lounge bar „Nautica“

Lounge Bar „Nautica“ stvoren je za provođenje ugodnih popodnevnih sati uz brojne tople i hladne napitke, snackove i raskošne slastice. Večer provedite zabavljajući se uz veliki izbor naših maštovitih, raznobojnih i egzotičnih koktela.


Wellness & Spa – kod nas je život med i mlijeko

Dobrodošli u Wellness centar Nautica – mjesto gdje vrijeme staje, gdje sve drugo zaboravljate. U atraktivnoj atmosferi wellness centra, hotel Nautica svojim gostima omogućuje potpunu relaksaciju i revitalizaciju Vašeg duha i tijela, jednom riječju Vaš preporod!

Uživanje u bazenu, whirlpoolu ili u aromatuševima koji su za goste hotela besplatni, a nudimo i velik broj spa & wellness tretmana za potpuni ugođaj.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail reservations@nauticahotels.com uz broj kupona po aktivaciji kupona ili minimalno 3 dana prije dolaska.