Trenutni sjaj i blistavost kože uz poticanje proizvodnje kolagena i regeneraciju u aOra BEAUTY LOUNGE u Zagrebu (Cvjetni) - microneedling paket od 6 tretmana s hidrodermoabrazijom i luksuznom njegom!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajanje tretmana 60 minuta. Kupon se koristi u 6 dolazaka i vrijedi do 10.04.2024.

Ekskluzivna oaza u centru grada, aOra Beauty Lounge je mjesto na koje uvijek možete pobjeći i uživati u vremenu samo za sebe, uz najbolju njegu za svoju kožu. Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože.

Naše savjetnice za ljepotu i kozmetičarke konstantno usavršavaju svoje znanje i prate najnovije trendove i razvoj tehnologije na polju njege i ljepote kože kako bi Vama, našim klijentima, što kvalitetnije pružile informacije i uslugu. Profesionalnost i kvalitetna priprema, te naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja Vaše kože.

Za trenutni sjaj i blistavost kože, microneedling je sjajan odabir! Osim toga, to je tretman koji potiče kožu na proizvodnju kolagena i regeneraciju te smanjuje izraženost ožiljaka od akni, hiperpigmentacija i bora. Ovaj precizan mikromehanički uređaj osmišljen je za pomlađivanje lica prirodnim putem.

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!