U pola cijene počastite sebe ili sebe i dragu osobu ponudom Wellness & Spa Barossa u Vinkovcima - 1x masaža u trajanju 40 minuta za 1 osobu ili masaža, 1h bazena i saune i njega lica za 2 osobe!

16 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od ponedjeljka do petka, do 29.03.2024.

Wellness i Spa ''Barossa''

Moderan interijer u potpunosti prilagođen svim Vašim potrebama. Opustite se daleko od gradske gužve i uzmite vrijeme za sebe. Divan ambijent kao i zaposlenici, jako lijepo mjesto za opuštanje i iznenaditi sebe i dragu osobu.

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.Uklanjanje bolova pri masaži zapravo uključuje jednake mehanizme u tijelu koje koriste protuupalni lijekovi za svoje djelovanje, no kako se masažom do toga dolazi na prirodan način, korist je višestruka. Masažom se smanjuju upale na molekularnoj razini, a potiče se i rast novih mitohondrija koji stvaraju energiju u stanicama.

Na taj bi se način korištenje masaže u medicinske svrhe proširilo s pukog opuštanja na liječenje i izbjegavanje primjene lijekova koji istovremeno zagađuju naše tijelo.

Mnogi liječnici od davnina preporučuju masažu kao terapijsku metodu. Počevši od Hipokrata, Galena ili Celsusa koji u svojim djelima govore o pozitivnim učincima na ljudsko tijelo uporabom masaže ili trljanja, kako ju u to vrijeme nazivaju.