[08.-10.03.] DAN ŽENA u STUBAKIMA - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i koncert GIULIANA u Hotelu Matija Gubec te kupanje, saune i masaža u Termama, a sve za 2 osobe!

24 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite vikend u srcu Zagorja uz bogatu gastronomsku ponudu, opuštanje u termalnim bazenima, saunama i uz masažu te se prepustite romantičnim trenucima za pamćenje uz melodije legendarnog Giuliana... Kupon vrijedi za vikend 08.03.-10.03.2024.

08.03. prigodna večera uz sastav Bonaparte 

09.03. prigodna večera uz koncert Giuliana

Dobrodošli u Hotel Matija Gubec – vaš hotel u srcu Hrvatskog Zagorja. Okružen zelenilom prekrasne prirode, Hotel je smješten u Stubičkim Toplicama na samom izvoru termalne i ljekovite vode. Stubičke Toplice nalaze se u Hrvatskom Zagorju, 40 km sjeverno od Zagreba, 3 km zapadno od Donje Stubice, na nadmorskoj visini od 168 m.

Bazenski dio hotela povezan je direktno sa smještajnim kapacitetima i omogućuje gostima nesmetano korištenje istih. Bazeni su otvoreni tijekom cijele godine. Termalna voda Stubičkih Toplica na glasu je svojim kvalitetama kao i termalne vode poznatih toplica Karlovy Vari.

Pobjegnite od gradske vreve, okružite se prirodom i uronite u oazu opuštanja. Uronite u našu termalnu bajku, iznenadite se doživljajem kupanja na minus temperaturama zraka, okruženi prirodom i obavijeni maglenim dodirom vode koja liječi.

U ponudi Vas očekuju 2 masaže u trajanju 25 minuta (1 masaža po osobi; rezervacije masaža i provjere termina na bazeni@hotelmatijagubec.com) ● neograničeno korištenje hotelskih bazenaneograničeno korištenje wellnessa - 5 sauni i relax room

Kupalište Hotela Matija Gubec nudi raznovrsne, profesionalne masaže, objedinjene pod imenom Svijet masaže. Naša ekipa fizioterapeuta uvijek će vam rado pomoći odabrati najprikladniju masažu, baziranu na visokokvalitetnim, prirodnim biljnim uljima.