Briga o ljepoti u udobnosti doma! Uz PROVIDIO izaberite proizvod po vašoj mjeri s uključenom dostavom za cijelu Hrvatsku i posvetite vrijeme njezi svoje kože ili kose, šminkanju ili masaži!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 proizvod i može se iskoristiti do 10.04.2024.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona, OBAVEZNO posjetiti link odabranog proizvoda i ostaviti tražene podatke za dostavu! 

Linkovi su slijedeći:
Hydroboost PRO
Incomparable Elect
LuxCurl Wow
ProMakeX
Pilly

HYDROBOOST PRO (5% HIJALURONSKI SERUM, 30 ml)

Uključite ovaj serum u svoju dnevnu rutinu i otkrijte prirodno blistavu kožu koja zrači vitalnošću. 

Osjetite luksuznu, laganu teksturu dok bez napora klizi i utapa se u vašu kožu, ostavljajući je mekom, bujnom i neodoljivo glatkom. Jedan od onih rijetkih kozmetičkih proizvoda za kojim ćete uvijek iznova posegnuti, svake sezone! 

INCOMPARABLE ELECT (Hyaluron i vitamin C krema, 30 ml)

Svakodnevna zaštita kože, a SPF 30 pruža izvrsnu obranu tijekom cijelog ljeta. Pruža dobro prekrivanje, a ne izaziva osjećaj težine na koži, posebno u vrućim godišnjim dobima. Prikrit će različite nesavršenosti kože i zadržati svježinu kože.

 Dobra tekstura i jednostavno nanošenje jamče besprijekoran izgled šminke.

LUXCURL WOW (sprej za oblikovanje kovrča, 100 ml)

15-minutno rješenje za savršeno definirane kovrče i izgled kose kakav ste oduvijek željeli! Vrhunski trik za održavanje glamuroznog izgleda kose čak i pri visokoj vlažnosti. 

Ova je formula pomno izrađena kako bi osigurala da vaše kovrče ostanu netaknute i prekrasne, bez obzira na kišu ili sunce. Prirodno je rješenje za super brzo oblikovanje velikih i sitnih kovrča, a usto dubinski hidratizira i štiti od vlage i sunca.

ProMakeX (komplet za trepavice, obrve i šminku - 10x šablona za obrve, 10x šablona za šminkanje očiju, 1x uvijač za trepavice, 1x pinceta)

U setu dolazi 10 jedinstvenih šablona za obrve tako da svatko može pronaći barem jedan ili dva koji mu savršeno odgovaraju. Sada možete brzo i jednostavno imati precizne i moderne obrve. 

Napravite podignute, uvijene i duge trepavice za prekrasan izgled uz pomoć visokokvalitetnog uvijača za trepavice. Precizna pinceta pobrinut će se da vaše obrve budu potpuno pripremljene za zadivljujući make-up! 

Predlošci se mogu koristiti sa sjenilima, gel olovkom za oči, tekućim olovkama i kremastim sjenilima. Stvorite bilo koji stil koji želite, od svakodnevne šminke do scenskog izgleda.

Materijali: ekološki PVC, nehrđajući čelik ● Boja: Rose gold ● Dimenzije: uvijač trepavica (širina gornjeg dijela 3,17 cm; visina 11,43 cm), pinceta (visina 9,5 cm)

PILLY (komplet za masažu lica i tijela - 4x vakuumske posude, 1x masažer, 1x torba za pohranu)

Ovaj set za masažu lica i tijela pružit će vam vrhunsko opuštanje nakon dugog i stresnog dana. 

Stavite šalice na lice i tijelo, zatvorite oči, osjetite stres koji dolazi iz vašeg tijela. Nakon samo 5 minuta korištenja svaki dan, rezultat će biti vidljiv. Dehidriranoj koži vratit će sjaj, a vašem tijelu smanjiti neželjene naslage.

Zaboravite na kemikalije i druge štetne tvari za opuštanje. Ručni valjkasti masažer ublažit će nelagodu nakon vježbanja, teške tjelesne aktivnosti ili samo napornog dana: koristite ga na bilo kojem dijelu tijela.

Materijali: ABS silikon ● Dimenzije masažera: 12,8 x 9,8 cm ● Dimenzije šalica: 5 x 6 cm, 8 x 7 cm, 4,8 x 1,5 cm, 7,6 x 4 cm