Zaštita, organizacija i urednost doma nikad nisu bili jednostavniji! Uz PROVIDIO izaberite proizvod po vašoj potrebi s uključenom dostavom za cijelu Hrvatsku!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 proizvod i može se iskoristiti do 10.04.2024.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona, OBAVEZNO posjetiti link odabranog proizvoda i ostaviti tražene podatke za dostavu! 

Linkovi su slijedeći:
SlipNix
Regalia
Boxo
Neatzy

SlipNix (protuklizne trake za stepenice, tuš kabine i kade)

Zalijepi čvrste trake na skliske površine i spriječi padove! Zahvaljujući protukliznom sloju neće se pohabati ni na mjestima stalnog prometa. Instaliraju se uz pomoć škara i metra. Dovoljno će biti da izmjeriš prostor, isiječeš željenu duljinu te čvrsto pritisneš traku da dobro prione za površinu. Nema skupljanja prljavštine, plijesni ili masnoća na njima. Vodootporne su i čiste se sredstvima dostupnim u domaćinstvu. Njihovo uklanjanje bit će podjednako lako kao postavka! Neće ti ošteti podove ili pločice, niti ćeš imati neugodne tragove ljepila koji tu ostaju godinama poslije uklanjanja.

Materijali: PVC, kvarcni pijesak ● Dimenzije: 5 cm x 5 m                                   

Regalia (organizator za ormar)

Nema više neurednih ladica i zagubljenih košulja! Ovaj organizator za ormar omogućuje vam da uredno složite košulje, bluze i majice tako da budu vidljive i pregledne. Sa Regalia organizatorom uvijek ćete moći jako brzo isplanirati različite odjevne kombinacije kad ste u stisci sa vremenom. Ne samo da će vam štedjeti vrijeme, već će vam i pružiti miran i ugodan prostor koji ćete s ponosom otvarati svakog jutra.

Materijal: polietilenska plastika ● Dimenzije: 34,5 cm x 29,5 cm x 6,5 cm ● 1 organizator sa 10 pregrada

Boxo (kutija za organizaciju cipela)

Inovativni organizator produžit će vijek trajanja tvojoj obući! Organizator u koji možeš pospremiti 12 pari obuće, dovest će tvoj hodnik, sobu ili cipelar u red. Tako će cijeli tvoj dom postati funkcionalniji i uredniji. Zahvaljujući prozirnom poklopcu nećeš trošiti više ni minutu na traženje cipela ili tenisica. Usto, uvijek će biti uredne, čiste i spremne za obuvanje.

Dimenzije: 70 x 50 x 18 cm ● boja: bež sa smeđim rubovima ● 1x organizator s 12 pregrada

Neatzy (vodootporna torba za elektroničke uređaje i opremu)

Kompaktan dizajn s mnoštvom pretinaca za svu tvoju opremu. Torba koja kombinira trendy izgled, kvalitetan dizajn i funkcionalnost. Unutarnji pretinci s čičak trakom mogu se podešavati i prilagođavati stvarima koje nosiš. Zaštitni pretinci s mrežom i patentnim zatvaračem čuvaju svu opremu na mjestu. Ručna torba je lagana i ugodna za nošenje. Pretinci su organizirani tako da u svakom trenutku vidiš gdje se što nalazi. Vodootporna torba za maksimalnu sigurnost vašeg prijenosnog računala, tableta, kabela i druge elektronike.

Materijali:  300D Oxford tkanina, PVC ● boja: siva ● Dimenzije: 24,5 cm x 18,5 cm x 10 cm