[ULTRA LAST MINUTE] Luksuzan zimski odmor u Hotelu Coral 4* u Umagu uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe i 1 dijete do 3 godine te wellness užitke...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Ponuda vrijedi za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 3 godine u krevetu s roditeljima ili dječjem krevetiću. Kupon vrijedi do 04.02.2024.

Hotel Coral 4* namijenjen je gostima koji su navikli uživati u ljepotama života uz mediteransku kuhinju i luksuzna wellness iskustva. 

U ovom hotelu smještenom među borovima sretno se spajaju elegancija i luksuz, a sve je podređeno odmoru, uz garanciju mira i privatnosti.

Ako se želite opustiti i razmaziti, zaputite se u hotelski wellness centar u kojem se nalaze unutarnji bazen, saune, relax, whirlpool, razne kupelji, rituali, tretmani i masaže.

Classic soba s francuskim krevetom i opremljenim balkonom strana park površine je otprilike 20 m2. Sastoji se od kupaonice s kadom opremljenom proizvodima za kupanje i osobnu higijenu. 

Sve sobe uređene su u toplom i privlačnom stilu, udobne su i funkcionalne, posebno dizajnirane kako bi osigurale ugodan boravak svakom gostu, bez obzira na razlog dolaska.