NOVO - idiličan zimski odmor u Umagu za cijelu obitelj uz 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 odraslih i 1 dijete do 12 g. u Hotelu Garden Istra 4* te opuštanje u unutarnjem bazenu...

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba uključena u cijenu! Kupon vrijedi od 04.02. do 07.03.2024.

HOTEL GARDEN ISTRA

Savršen za obitelji, idealan za ljubitelje biciklizma - u hotelu Garden Istra ćete uživati duplo više ako vam obitelj voli vožnje biciklom. Unutrašnjost hotela uređena je s rustikalnim elementima dizajna. 

Posvuda su posađene lavanda i masline. Predvorje hotela izgleda kao tipičan istarski trg, s recepcijom na jednoj strani i barom s druge. Bez brige, sobe su 100% suvremene i udobne.

Besplatno korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa!

CLASSIC SOBA S BALKONOM STRANA PARK

Elegantna i prostrana soba uređena u sugestivnom, izrazito modernom stilu, opremljena s "king size" krevetom, TV prijamnikom ravnog ekrana, pisaćim stolom i kaučem na razvlačenje. Soba je svjetla i ugodna, zahvaljujući i prostranom balkonu na kojemu možete uživati i u jutarnjoj kavi na svježem zraku. 

Soba je opremljena i automatiziranim sistemom za kontrolu topline, te svime potrebnim da vam osigura nezaboravan boravak. Soba je najprikladnija za 2 odrasle osobe i 2 djece (drugo dijete može biti smješteno isključivo u krevetu s roditeljima). Uživajte u svjetlu, miru i prekrasnom pogledu na park koji okružuje hotel. Sve sobe uređene su u toplom i privlačnom stilu, udobne su i funkcionalne, posebno dizajnirane kako bi osigurale ugodan boravak svakom gostu, bez obzira na razlog dolaska.