U svijetu koji se neprestano mijenja, gdje su trendovi prolazni, a inovacije nezaustavljive, ključ vašeg osobnog i profesionalnog uspona leži u neprestanom ulaganju u vaše obrazovanje, posebno u beauty segmentu! Kupon vrijedi za 1 edukaciju i vrijedi do 31.05.2024.

Aromavita Bella Donna Beauty Akademija

Početno iskustvo nije potrebno • Edukacija se vrši individualno • Tečaj obuhvaća teorijski i praktični dio • Trajanje tečaja ovisi o odabranom tečaju • Edukativni materijali uključeni u cijenu • Svaki polaznik koji uspješno savlada tečaj dobiti će certifikat o položenoj edukaciji

ULTRAZVUČNA ŠPATULA I NJEGA LICA

U svijetu ljepote i kozmetike, tehnološki progres uvodi inovacije koje poboljšavaju iskustvo tretmana. Jedna od najnovijih tehnika koja osvaja kozmetički svijet je upotreba ultrazvučnih špatula. Ovaj tečaj pruža stručnost u korištenju ove tehnologije kako bi se postigao vrhunski rezultat u njezi kože.

Iskusni stručnjaci vode vas kroz tečaj pružajući Vam svoje znanje i duboko razumijevanje tehnika i njihovih blagotvornih učinaka. Detaljna obrata teoretskog djela (anatomija i fiziologija, koža te njezini slojevi, podjela kože lica po problematici te pristup rješenju te problematike). Tečaj pruža uvid u upotrebu ultrazvučne špatule u anti-aging tretmanima, te tretmanima čišćenja lica, potiče cirkulaciju lica i obnavljanje kože. Više o tečaju pročitajte OVDJE.

NJEGA LICA I MASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA

Ovaj tečaj pruža detaljnu obradu tehnike masaže lica, prilagođenu potrebama klijenata. Naučit ćete tehnike koje poboljšavaju cirkulaciju, toniraju kožu te umanjuju stres i napetost. Upoznajte se s najnovijim metodama njege kože koje uključuju korištenje visokokvalitetnih proizvoda, tretmana i tehnologije. Ovladajte vještinama prilagođavanja tretmana različitim tipovima kože. Više o tečaju pročitajte OVDJE.

MICROPEN NEEDLING početni tečaj

U današnjem dinamičnom svijetu ljepote i njege kože, traži se inovacija koja će pružiti sigurne i učinkovite metode pomlađivanja. Jedna od takvih tehnika koja privlači sve veću pažnju je microneedling, a u početnom tečaju korištenja Micropen uređaja polaznici stječu temeljna znanja o ovoj revolucionarnoj metodi njege kože. 

Micropen uređaj koristi naprednu tehnologiju mikroigala kako bi potaknuo proces regeneracije kože. Ove fine igle precizno prodiru u epidermu, potičući proizvodnju kolagena i elastina – ključnih elemenata za zdrav i mladenački izgled kože. Osnovni tečaj pruža polaznicima priliku da otkriju svijet mikroigala i ovladaju vještinama koje stoje iza ovog inovativnog tretmana. Prvi korak tečaja fokusira se na detaljno razumijevanje anatomije i fiziologije kože. Polaznici će naučiti o slojevima kože, njezinoj strukturi te važnim biološkim procesima koji se odvijaju unutar nje. Ovo je ključno znanje kako bi se pravilno primijenila tehnika microneedlinga i postigao željeni učinak na koži.

Tečaj podučava i važnost pravilne njege nakon tretmana microneedlinga. Polaznici će dobiti smjernice o odabiru odgovarajućih proizvoda za njegu kože, kao i savjete kako pravilno educirati klijente o postupcima nakon tretmana. Više o tečaju pročitajte OVDJE.

MICROPEN NEEDLING napredni tečaj (uključuje uređaj)

Razumijevanje strukture kože ključno je za pravilno korištenje microneedling uređaja. Tečaj pruža detaljan pregled slojeva kože, kako bi polaznici stekli duboko razumijevanje procesa regeneracije. Polaznici će naučiti osnove rada Micropen uređaja, uključujući pravilno postavljanje igala, podešavanje dubine prodiranja, i pravilnu njegu uređaja radi održavanja njegove učinkovitosti.

Tečaj obuhvaća važnost pravilne pripreme pacijenta prije tretmana, kao i identifikaciju kontraindikacija kako bi se osigurala sigurnost i učinkovitost postupka. Polaznici će naučiti različite tehnike microneedlinga koje se mogu primijeniti na različite dijelove lica i tijela. To uključuje pravilno rukovanje uređajem, brzinu prodiranja igala i specifične postavke za različite kožne probleme.

Kako bi se postigao maksimalan učinak, važno je pravilno voditi brigu o koži nakon tretmana. Tečaj pruža smjernice o njezi kože, preporučenim proizvodima i izbjegavanju određenih aktivnosti. Polaznici će se upoznati s sigurnosnim protokolima kako bi izbjegli moguće komplikacije, kao i s etičkim smjernicama u pružanju usluga microneedling tretmana. Više o tečaju pročitajte OVDJE.

TEČAJ MASAŽE

Uđite u svijet relaksacije i stručnosti – tečaj masaže kao ključ za osvajanje vještine masaže i osobni napredak. Bilo da razmišljate o otvaranju vlastitog studija ili radu u luksuznim spa centrima, ovaj tečaj pruža potrebno znanje. Naši iskusni instruktori pružit će vam sveobuhvatno znanje o raznim tehnikama masaže. Više o tečaju pročitajte OVDJE.

MEDICINSKO - TAJLANDSKA MASAŽA

Inovativna kombinacija za opuštanje koja kombinira masažne tehnike klasične i tajlandske masaže u svrhu smanjenja bolova, ukočenosti i dubinske relaksacije.

 Pažljivo osmišljena masažna tehnika koja kombinira filozofiju i hvatove klasične masaže, nadograđena sa elegantnim pokretima Tajlandske masaže predstavlja posebnu masažnu tehniku koja za cilj, osim blagotvornih učinaka klasične masaže, ima i elemente istezanja u svrhu opuštanja i veće mobilnosti gornjih i donjih ekstremiteta, stimulaciju akupresurnih točaka u svrhu dubinskog opuštanja mišićnog tkiva te poticanje cirkulacije tretiranog dijela tijela. Više o tečaju pročitajte OVDJE.