Nezaboravan Dan žena u Hotelu Villa Valpovo 4* uz 1 ili 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe, opcije uključene svečane večere 08.03. i 2 ulaznice za kupanje u Bizovačkim toplicama!

1 prodanMožete kupovati i dalje!
Super cijena 129,00 €
Uštedi još 7,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 7,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji noćenja i termina.

Hotel Villa Valpovo 4* smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom, ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Brojimo 60 godina tradicije u ugostiteljstvu i 20 godina tradicije u hotelijerskoj djelatnosti. U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Za opcije 1 noćenja 08.-09.03. i 2 noćenja 08.-10.03. uključena svečana zabava u hotelu uz glazbu uživo i bogatu svečanu večeru 08.03.!

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ostakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila i tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

Sobe su komforne i klimatizirane, imaju direktnu telefonsku liniju, internet, satelitsku televiziju i minibar, kupaonicu sa kadom i tuš kabinom i diskretni alarmni sustav u slučaju nezgode. 

U cijeni uključene i 2 ulaznice za Bizovačke toplice!

Slana, jodna tekućina koja je promijenila budućnost jednog gotovo nepoznatog sela slavonske ravnice. Ono je postalo izvorište davno nestalog Panonskog mora, na koje su pristizali ljudi iz okolnih sela i gradova tražeći ozdravljenje. Postanak Bizovačkih toplica zahvaljuje pronalasku termomineralne vode dubokih bušotina visoke temperature i mineralizacije.

Unutarnji bazeni površine 1400m2 uključuju poluolimpijski bazen, rekreacijski, masažni - hidromasažni i zračni bazen, whirlpool, neplivački, dječji i 2 termalna bazena.

Mogućnost obilaska gradova Belišće i Valpovo, razgledavanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, posjet dvorcu, palači Gutmann i sličnim znamenitostima uz hotelskog vodiča; posjet Osječkoj tvrđi, vinskim cestama u Baranji, vinskim podrumima (uz prethodnu najavu hotelu, informacije i plaćanje na licu mjesta).