[VELJAČA] Nezaboravan odmor u Ajdinovićima uz 3 dana i 2 noćenja s ALL INCLUSIVE uslugom u turističkom naselju SRCA, SPA centar, sportske i zabavne aktivnosti, ZOO vrt...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Prvi i jedini ALL INCLUSIVE CENTAR u BiH, a smješten u čudesnom prirodnom ambijentu koji gostima pruža jedinstveno i nezaboravno iskustvo! Kupon vrijedi od 01.02. do 08.03.2024.

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići jedinstven je all-inclusive centar gdje su rekreacija, avantura, zabava i udobnost dio potpunog doživljaja prisutnog na svakom dijelu impozantnog centra u srcu prirode. Gostima se nudi idealna ravnoteža adrenalinskih izazova i opuštajućih trenutaka, s fokusom na all-inclusive pristup svim sadržajima centra, uključujući i neograničenu konzumaciju jela i pića.

Ovaj all-inclusive centar smješten je nedaleko od magistralnog puta Sarajevo-Tuzla, u šarmantnom mjestu Ajdinovići unutar općine Olovo. Sagrađen 2015. godine, ovaj kompleks brzo je postao jedno od najprivlačnijih odmarališta u Bosni i Hercegovini, zahvaljujući sportskim terenima i raznolikim sadržajima. 

ALL INCLUSIVE PONUDA

Za ljubitelje domaće kuhinje, Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići nudi autentične okuse domaće hrane ali i stranih specijaliteta. Uživajte u majstorijama kuhara S.R.C.A. pripremljenim s ljubavlju i pažnjom. Gostima se nudi neograničena konzumacija hrane i pića kao sastavni dio all-inclusive paketa. Restoran u sklopu centra nudi raznoliku gastronomsku ponudu, od lokalnih specijaliteta do internacionalnih jela. Kafić s terasom pruža opušten ambijent za uživanje u osvježavajućim napicima s predivnim pogledom na planinski pejzaž.

Također, u dućanu S.R.C.A. gosti u ponudi imaju širok izbor domaćih, organskih proizvoda pravljenih u kuhinji Ajdinovići. Šumski i livadski med, ajvar, džem od šipka, sok od aronije i ljekovito bilje su samo neki od proizvoda iz ponude.

SPA UŽITAK

U okviru ponude sveobuhvatnog resorta na raspolaganju su sve usluge SPA centra: unutrašnji bazen s topolom vodom, hidromasažni bazen, finska i parna sauna, slana soba, hladna soba, tople klupe, ležaljke, tuševi, bar i sve to sa pogledom na čarobno prirodno okruženje prirodnog platoa Ajdinovića. 

SMJEŠTAJ

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići pruža raznolike opcije smještaja koje zadovoljavaju svačiji ukus. Od hotela Central i Horizont do udobnih depadansa, bungalova i luksuznih apartmana, svaki gost ima priliku odabrati smještaj prema vlastitom nahođenju. Planinske kuće dodaju rustični šarm boravku, pružajući autentično iskustvo okruženo prirodom.

Sve smještajne jedinice su opremljene po najsuvremenijim standardima, te zavisno od tipa sadrže: francuski ležaj, dvosjed, fotelju, TV, toalet, kupatilo, ormar za odjeću, balkon sa stolom i stolicama, pogled na bogato prirodno okruženje, besplatan parking.

ZOOLOŠKI VRT

Otkrijte divlji i ruralni svijet unutar centra. Zoo vrt privlači posjetitelje raznolikim životinjskim vrstama. Medvjed, evropski sivi vukovi, crvene lisice, Alpsko – Tirolski jeleni i jeleni lopatari samo su dio šumskog životinjskog svijeta koji boravi u S.R.C.A. 

Pored Zoološkog vrta, farma domaćih životinja omogućava gostima neposredan kontakt s ovim simpatičnim stvorenjima. Više od 40 vrsta domaćih i autohtonih životinja na prostranim poljima kompleksa Ajdinovići uživaju poseban tretman i brigu zaposlenika.

DODATNE AKTIVNOSTI

Kompleks Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom i motornim sanjkama, stolni tenis i stolni nogomet te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići za goste koji žele dodatno ispuniti svoje vrijeme i učiniti boravak interesantnijim nudi sljedeće aktivnosti: vožnja quadom i motornim sanjkama, stolni tenis i stolni nogomet te veoma popularne usluge fizioterapeuta.

Zimu i snježne padavine gosti mogu iskoristiti za sanjkanje i skijanje po već unaprijed pripremljenim stazama. Za djecu je dostupan i ski lift te cjelokupna oprema za skijanje uz besplatno korištenje.