AKCIJA SAMO JEDNOM GODIŠNJE i SAMO NA CRNOM JAJU! Plaćanje i KARTICAMA NA RATE! Kupon vrijedi od 02.04. do 31.08.2024., a sve klijentice u centar se moraju javiti najkasnije do 01.07.2024.

Figurellin PUSH UP START PAKET od 35 tretmana uključuje 16x vježbanje u termofiziološkoj kupoli + 16 tretmana suhih ozonskih kupki + 3 anticelulitna ili antiage tretmana Icoone aparatom + analiza figure i savjeti nutricionista o zdravoj prehrani

Vrijeme blagdana je iza nas i polako se treba vratiti kako svakodnevnim obavezama tako i vježbanju. Ponekad je vrlo teško natjerati se na vježbanje, posebice nakon duže stanke. Siječanj je pravo vrijeme da si svi postavimo ciljeve. Tvoj novi životni stil je jedan od njih i Figurella ti može pomoći da ga ostvariš!

Već više od 25 godina u Hrvatskoj svjetski priznati brend Figurella donosi vam 35 vrhunskih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela! 

Metoda Figurella prilagođava se zahtjevima modernih žena kako bi vratile željenu formu i istinsku ljepotu. U samo 2 sata tjedno rezultati su zagarantirani. 

Figurella ne znači samo "vitka linija", to je uživanje u dobrom osjećaju. Nemoj progoniti vitku liniju, pokušaj problem riješiti u korijenu! Vrijeme je da kažeš "zbogom" brzinskim dijetama "sam svoj majstor", lošim navikama i preskakanju obroka. Vrijeme je da uzmeš stvar u svoje ruke i posvetiš se zdravoj rutini, stoga se povjeri Figurelli i doživjet ćeš temeljite i trajne promjene!

Stručni programi Figurelle temelje se na pet osnovnih faktora za poticanje tvoje vitalnosti:

● ciljani i aktivni pokreti pri vježbanju u posebno patentiranom ležaju Figurella kojim se ciljano gube centimetri na mjestima gdje želiš (trbuh, struk, bokovi)

● ozonska terapija Figurella koja učinkovito potiče cirkulaciju i kojom se uspješno smanjuje celulit i poboljšava tonus kože

● pravilna prehrana - Figurella te uči kako se pravilno hraniti i kombinirati namirnice

● ICOONE antiageing ili anticelulitni tretman koji uz multimikroalveolarnu stimulaciju njeguje ljepotu lica i tijela

Pisma zadovoljnih klijentica: 

Zašto Figurella? Detaljan pregled, individualan razgovor i slikovita edukacija o tome kako hrana i način života utječe na tijelo i duh, omogućili su mi da osvijestim pravila dobrog života i to trajno. Uz jednostavan plan prehrane, ozonsku kupku i vježbe u kupoli izgubila sam 7,5 kg i 56 cm. Tijelo mi se oblikovalo, a koža postala glatka i meka. 

R.B. 47 godina, Zadar

Nakon četiri spektakularno zabavna mjeseca sa Figurellom, pišem ovo pismo sa 9 kg manje i ukupno 72 cm manje u obujmu. Moj kruškoliki oblik tijela postao je izduženi oblik, skinula sam 3 konfekcijska broja, dugogodišnje nakupine celulita i što je najbolje motivirana sam za to svjesno održavam. 

I.R . 35 godina, Zadar

Nakon tri mjeseca vježbanja u Figurelli postigla sam idealnu težinu (-10 kg) i 98 cm manje (svi centimetri koji su na analizi bili višak). Nastavljam sa programom koji je za mene posebno osmišljen kako bih učvrstila i oblikovala tijelo. Držim da cilj uspješnog programa treba biti ne samo gubitak tjelesne težine, već i usvajanje zdravih navika uz stalnu tjelesnu aktivnost. To je upravo ono što sam u Figurelli naučila i usvojila kao način života.

LJ.A. 64 godine, Zagreb

Dođi i Ti i upoznaj naš svjetski priznati brand Figurella i postani dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. 

Uz Figurellu nauči kako zavoljeti sebe!