NOVO - iskusite luksuzni turski hamam u Amman Spa u Sarajevu - hammam u trajanju 60 minuta i masaža uljem u trajanju 60 minuta za samo 84 eura / osobi!

Možete izabrati između sportske, relax, deep tissue, aromaterapije ili masaže vrućim uljem! Prepustite se duboko opuštajućem i revitalizirajućem iskustvu u kojem se uživa vjekovima, a koje će Vam pružiti profesionalno spa osoblje... Kupon vrijedi do 31.03.2024.

Smješten u srcu starog grada Sarajeva, Baščaršije, Amman Spa & Hammam je ultimativno odredište za opuštanje i okrepljenje. Sa svojim profesionalnim terapeutima za masažu i nizom spa rituala, ovo wellness utočište nudi savršen bijeg od užurbanosti svakodnevnog života. 

Tri prostrana sprata Amman SPa osiguravaju privatnost svakom gostu, pružajući mirno okruženje za opuštanje. Osim masaža i spa rituala, u Amman Spa možete uživati u sauni, hammamu i raznim kozmetičkim tretmanima prilagođenim Vašim potrebama.

Naš hamam je tradicionalno tursko kupatilo sa modernim sadržajima, dizajnirano da pruži jedinstveno i nezaboravno spa iskustvo. 

U ovom paketu uključen je turski hammam u trajanju od 60 minuta što pozdrazumijeva kupanje od strane terapeuta na toploj mermernoj ploči, piling rukavicom i kremasti piling sa solju iz Mrtvog mora, te masaža uljem po izboru u trajanju od 60 minuta. Ukupno trajanje 120 minuta.