Istražite Dolenjske Toplice i Boutique hotel Oštarija Herbelier - 2x polupansion, 1x cjelodnevna ski karta za skijalište Gače ili 1x ulaznica za bazen i saunu Novo Mesto, sve za 2 odrasle osobe!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 29.02.2024.

Istražite kuhinju, krajolik i tradiciju - dobrodošli u Oštariju Herbelier! Dopustite da vas zavede potpuno drugačiji odmor u utočištu s boutique ponudom. Kod nas ćete ovdje probuditi sva svoja osjetila. Čak i šesto.

Zaljubljeni smo u odabrane jednostavne okuse koje spajamo u jela koja oduzimaju dah. Poštujemo zakone majke prirode, zato chef Roberto i njegov tim prate ritam godišnjih doba. 

Koristimo gotovo isključivo lokalne namirnice, uzgojene sa susjednih livada, šuma, uzgajivača i uzgajivača.

Zelena nit Oštarije Herbelier je autohtono bilje, sabrano na obroncima stoljetnih šuma, lokalnih zelenih brežuljaka, prostranih sjenokoša i uzgojeno u vlastitim vrtovima. 

Hotel s ponosom nosi zelene certifikate - Slovenia Green Accommodation i Travelife, koji pokazuju predanost održivom turizmu.

2 noćenja u dvokrevetnoj sobi u Boutique hotelu Oštarija Herbelier ● 2x buffet doručak ● 2x kulinarsko iskustvo u 3 slijeda u restoranu Oštarija Herbalier ● cjelodnevna ski karta za skijalište Gače ili ulaznica za bazen i saunu Novo Mesto

REKREACIJSKO TURISTIČKI CENTAR GAČE

Skijalište Gače prvenstveno je obiteljsko skijalište s raznolikim programima za početnike i natjecatelje. Skijalište ima dvije staze za skijaško trčanje i stazu za sanjkanje. 

Veliki, raznoliki tereni pogodni su za carving skijanje. Staza duga 2800 metara nudi mogućnost superveleslaloma s visinskom razlikom od 550 metara. Skijalište ima trosjed i pet žičara kapaciteta 5400 skijaša na sat.

BAZEN NOVO MESTO 

Natkriveni bazen je ostvarenje sna u sportskoj infrastrukturi Novog Mesta i pruža odlične uvjete za učenje plivanja, rekreativno vježbanje i profesionalnu obuku plivanja. 

Dostupan je za korištenje svim dobnim skupinama, bez obzira na plivačko iskustvo. Sadrži glavni bazen dug 25 metara, manji grijani bazen i saunu. Na kupalištima istovremeno može boraviti najviše 339 posjetitelja.