EXTRA pogodnost - povratna vožnja s žičarom uključena u cijenu i 10% popusta na dnevne skijaške karte! Dijete do 6 godina u krevetu s odraslima GRATIS polupansion i skijanje! Kupon vrijedi do 15.02.2024.

U cijenu uključeni povratna vožnja s žičarom i besplatno parkirno mjesto na donjoj stanici žičare!

Golte se nalazi u srcu Savinjske doline. Ova visoka krška visoravan na istočnoj strani Kamniško-Savinjskih Alpa su popularno slovensko planinsko središte i odmaralište. Zbog svog položaja na pragu Alpa, brojnih prirodnih, kulturnih i povijesnih znamenitosti, kao i najduže žičare (3265 metara) u Sloveniji, Golte je važno turističko mjesto, koje se ne smije propustiti.

Žičara će vas u samo nekoliko minuta odvesti na nevjerojatnih 1000 metara visine; s 490 m nadmorske visine kod sela Žekovec ravno do hotela Montis koji se nalazi na nadmorskoj visini od 1410 metara. Kod donje stanice žičare nalazi se veliki parking za automobile, autobuse i prikolice. 

Moderno opremljen Wellness HOTEL MONTIS izgrađen 2010. godine. Imamo sve što vam je potrebno da budete odmorni, osvježeni i spremni za dan. Naša dvoetažna moderna infrastruktura nudi 54 sobe s vlastitim kupaonicama, klima uređajima i pogledom na Alpe. U kupaonici ćete pronaći sve toaletne potrepštine potrebne.

Opustite se uz 1x masažu leđa u trajanju 25 minuta, neograničen pristup svijetu sauna i rekreirajte se uz nordijsko hodanje i mogućnost korištenja štapova...

Osim arhitektonski zaokruženog rustikalnog ambijenta, očarat će vas i izuzetna kuhinja s naglaskom na domaću, lokalno uzgojenu hranu. Naši kuhari razmazit će vas tradicionalnom slovenskom hranom, pomiješanu s daškom modernog i okusom tradicionalnih lokalnih namirnica. Izvrstan okus upotpunit će vrhunska kućna vina ili craft piva slovenskih boutique pivovara.