[10.02.] Veselo putovanje u Italiju - jednodnevni izlet s Gorilla Travel na tradicionalni Karneval u Veneciji s uključenim autobusnim prijevozom iz Zagreba!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi za 1 osobu i 10.02.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

Polazak autobusom iz Zagreba u 05:00 h ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1). Vožnja kroz Hrvatsku (uz mogućnost ukrcaja putnika u Karlovcu i na Vratima Jadrana), Sloveniju  i Italiju uz povremena zaustavljanja tokom puta. 

Dolazak na pristanište za brodove Punta Sabbioni. Ukrcaj na vaporetto (turistički brod) koji će nas odvesti u Veneciju. Po dolasku slijedi razgledavanje u pratnji turističkog pratitelja:  TRG SV. MARKA, DUŽDEVA PALAĆA, BAZILIKA SV. MARKA, RIVA DEGLI SCHIAVONI, MOST UZDAHA, MOST RIALTO, KANAL GRANDE… Po završetku razgledavanja slobodno vrijeme za vlastite programe, šetnju po ovom romantičnom gradu, kupovinu suvenira i uživanju u jednom od najpoznatijih karnevala na svijetu. Ovaj karneval poseban je i po tome što je posvećen Marku Polu povodom 700. obljetnice njegove smrti koja se dogodila 08. siječnja 1324, stoga nosi naslov “Ad Oriente (Prema istoku). Nevjerojatno putovanje Marka Pola”.  

Ukrcaj na brod i vožnja do pristaništa Punta Sabbioni, kratak predah i ukrcaj u autobus. Ugodna vožnja prema Zagrebu uz kraća zaustavljanja. Dolazak u Zagreb u kasnim noćnim / ranim jutarnjim satima.