Opuštajući odmor za Valentinovo u Selcu - 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka u Hotelu Marina 4* uz romantični ručak u 4 slijeda s uključenim aperitivom i opuštanje u bazenu, a sve za 2 osobe...

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi od 09.02. do 18.02.2024.; ne vrijedi za 10.02.

Neka HOTEL MARINA 4* bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamura i okrijepite dušu u moderno uređenom wellnessu ili zaplivajte u unutarnjem hotelskom bazenu. Dođite i uvjerite se zašto jer čarolija u hotelu Marina traje čitavu godinu!

1 noćenje s doručkom u dvokrevetnoj sobi s balkonom na morskoj strani ● romantični ručak u 4 slijeda s uključenim aperitivomrani check-in i kasni check-out (ovisno o raspoloživosti, provjera na recepciji) ● neograničeno korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa

Nalazi se u prvom redu do mora na poznatoj "Šetnici zdravlja" koja povezuje dva turistička mjesta - Crikvenicu i Selce. Hotel privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. 

Ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor. Predvorje hotela se odlikuje širinom prostora u kojem se nalaze recepcija, prostor za odmor i opuštanje, aperitiv-bar te dizalo koje vodi u sobe.

Radi ugodnog ambijenta, visoke kvalitete smještaja, raznolikosti sadržaja, gastronomske ponude i vrhunske tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran sa četiri zvjezdice.