Odmor u Slavoniji uz 1 ili 2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u Hotelu Villa Valpovo 4* i mogućnost organiziranih turističkih i gastronomskih tura...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 29.02.2024.

Hotel Villa Valpovo 4* smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom, ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Brojimo 60 godina tradicije u ugostiteljstvu i 20 godina tradicije u hotelijerskoj djelatnosti. U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ostakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila i tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

Sobe su komforne i klimatizirane, imaju direktnu telefonsku liniju, internet, satelitsku televiziju i minibar, kupaonicu sa kadom i tuš kabinom i diskretni alarmni sustav u slučaju nezgode. 

Mogućnost obilaska gradova Belišće i Valpovo, razgledavanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, posjet dvorcu, palači Gutmann i sličnim znamenitostima uz hotelskog vodiča; posjet Osječkoj tvrđi, vinskim cestama u Baranji, vinskim podrumima (uz prethodnu najavu hotelu, informacije i plaćanje na licu mjesta).