Zimovanje na Vlašiću uz 4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4 noćenja s polupansionom za 2 osobe u Villi Ugar Vlašić, uključeno korištenje ski depoa te popust na ski rental i školu skijanja!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 5 godina GRATIS! Zimski odmor i skijanje na nezaobilaznom Vlašiću po odličnoj cijeni! Kupon vrijedi do 15.03.2024.

Dilema gdje provesti zimski godišnji odmor, samo jednom posjetom na planinu Vlašić može se smatrati riješenom.

Netaknuta planinska priroda i vrhunska usluga dovoljan su razlog da savršen odmor provedete u Villa Ugar Vlašić. Ako nas samo jedanput posjetite i iskusite našu čaroliju, vratit ćete se opet. 

Hotel Villa Ugar se nalazi u samom centru sportsko rekreativnog centra Babanovac, pored skijaških staza. Zbog položaja i nadmorske visine Villa Ugar predstavlja idealan smještaj za ljubitelje prirode i sporta.

Renovirana dvokrevetna soba ima udobne krevete, kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, besplatan pristup WiFi internet mreži, mini bar, TV sa satelitskim kanalima i telefon.

U okolici možete posjetiti Travnik i shopping centar (30 minuta autom), ZOO park (10 minuta), a SKI lift je udaljen svega 2 minute.