LAST MINUTE Nova godina u Ski centru Rostovo, pored Bugojna! Čak 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 1 osobu u Etno selu "Babići" + bogata novogodišnja večera s živom glazbom + wellness, za samo 790 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u proslavi Novogodišnje noći u ugodnom planinskom ambijentu poznatog zimovališta BiH-a, Ski centra Rostovo, uz smještaj u Etno selu "Babići" te bogatu novogodišnju večeru uz živu glazbu! Čekaju Vas još i popusti na ski karte i najam skijaške opreme te korištenje wellnessa i fitnessa!

U cijenu kupona uključeno za 1 osobu:

4 dana i 3 noćenja s doručkom u Etno selu Babići,

Doček Nove godine s bogatom večerom (hladno predjelo, toplo predjelo, bogata plata za glavno jelo, desert), uz nastup Mystiq band-a,

Popust od 30% na ski pass i najam opreme (dnevna ski karta je 18,00 KM,a najam kompletne ski oprema 10,00 KM),

Korištenje fitnessa i wellnessa.

Provedite nezaboravan doček Nove godine u Ski centru Rostovo, kod Bugojna uz jedinstveni i neponovljivi Mystique band te bogatu Novogodišnju večeru koju je za Vas pripremi Restoran Rostovo.

Svečana večera se sastoji od hladnog predjela, toplog predjela, bogate plate za glavno jelo te deserta.

Poznato zimovalište, hotel i sportsko rekreacijski centar Rostovo iz istoimenog mjesta u Bosni i Hercegovini, a u blizini Bugojna, nalazi se na 1160 metara nadmorske visine.

Ski centar Rostovo nudi pregršt kulturnih i rekreativnih zanimljivosti od staza za planinarenje i biciklizam (mountain-bike koji se mogu iznajmiti u sklopu hotela) te na samo 100 metara udaljenosti od hotela nalazi se Ski centar. Ski centar "ROSTOVO" posjeduje dva ski lifta tipa SIDRO koji imaju kapacitet 1500 skijaša na sat. Jedan je dužine 500m, a drugi je 900m.

Skijalište je idealno za početnike i rekreativce. Podloga staze je travnata te je mala mogućnost ozljeda kao i oštećenja skija. Staza je opremljena reflektorima što omogućava noćno skijanje.

U sklopu hotela nudimo i smještaj u autentičnim kućama etno sela koje su svojom unutrašnjošću prilagođene suvremenim potrebama gostiju.

Selo čine vikendica, mlin-vodenica, a u tijeku je izgradnja drugih autentičnih objekata (kovačnica, mljekarnica...) te štale za konje.

U zimskom periodu možete uživati u vožnji na saonicama!

U selu se mogu vidjeti mnoge znamenitosti iz davnog vremena tj., pribori i alati kojima su se koristili naši stari te sve domaće zivotinje iz ovoga kraja.

Etno selo Babići raspložu s višekrevetnim sobama, dvokrevetnim i trokrevetnim, te apartmanima za 4 ili 6 osoba.  

Wellness i Fitness

Osim ponude raznih zimskih sportova, našim gostima u sklopu hotela Rostovo,  nudimo luksuzno opremljen fitness centar, saunu, masažu, te ostali relaksacijski program uz stručno osoblje.

Gdje se nalazimo?

Udaljenost od Bugojna 15 km, koje je geografski locirano na raskrižju puteva:
Sarajevo-Zenica-Novi Travnik-Bugojno-Kupres-Livno-Split.
Udaljenost do Sarajeva 110 km, do Mostara 120 km, do Zenice 60 km i do Splita 160 km.