[09.-10.03.] Zaputite se s Darojković Prometom u BLED I LJUBLJANU uz noćenje s doručkom u hotelu 4* na Bledu i autobusni prijevoz!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!

Kupon vrijedi za 09.-10.03.2024.

PROGRAM PUTOVANJA

1. dan ZAGREB – BLED 

Polazak autobusa iz Dugog Sela u 06:00h i unaprijed dogovorenih mjesta u Zagrebu, polazak prema BLEDU. Vožnja kroz Sloveniju uz kraća zaustavljanja, prema potrebi grupe. 

Dolazak u Bled. Predlažemo vožnju tradicionalnim čamcem – PLETNOM po jezeru do BLEDSKOG OTOKA na kojem se nalazi barokna CRKVA SV. MARIJE, koja se može pohvaliti odlično sačuvanim freskama. Ne propustite priliku da povučete uže i zazvonite zvoncem za sreću(doplata na licu mjesta)! Razgled uz pratitelja putovanja. Slobodno vrijeme za kavu i kolače (predlažemo tradicionalnu deliciju, BLEDSKE KREMŠNITE). Dolazak u hotel. Noćenje

2. dan BLED-LJUBLJANA-ZAGREB

Doručak. Odjava iz hotela i odlazak u Ljubljanu, jedan od najzelenijih gradova u Europi. Slijedi šetnja gradom uz obilazak najpoznatijih znamenitosti: barokna zgrada gradske vijećnice, centralna tržnica, katedrala  Sv. Nikole, Zmajski most, Prešernov trg, Tromostovje… 

Slobodno vrijeme za šetnju gradom, a svakako preporučamo romantičnu vožnju brodom po Ljubljanici odakle možete uživati u drugačijoj perspektivi grada ili pak kratku vožnju uspinjačom koja povezuje staru gradsku jezgru i Ljubljanski dvorac. Uživajte u adventskom duhu grada uz adventske štandove, kuhano vino i ostale blagdanske slastice. Povratak  u Zagreb u večernjim satima.