Valentinovo u Slavoniji uz 1 ili 2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u Hotelu Villa Valpovo 4* i ulaznicu za kupanje u Bizovačkim toplicama te pregršt sadržaja u okolici...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 29.02.2024.

Hotel Villa Valpovo 4* smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom, ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. 

Brojimo 60 godina tradicije u ugostiteljstvu i 20 godina tradicije u hotelijerskoj djelatnosti. U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ostakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila i tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

Sobe su komforne i klimatizirane, imaju direktnu telefonsku liniju, internet, satelitsku televiziju i minibar, kupaonicu sa kadom i tuš kabinom i diskretni alarmni sustav u slučaju nezgode. 

Ponuda uključuje i 1x ulaznica za Bizovačke toplice!

Slana, jodna tekućina koja je promijenila budućnost jednog gotovo nepoznatog sela slavonske ravnice. Ono je postalo izvorište davno nestalog Panonskog mora, na koje su pristizali ljudi iz okolnih sela i gradova tražeći ozdravljenje. Postanak Bizovačkih toplica zahvaljuje pronalasku termomineralne vode dubokih bušotina visoke temperature i mineralizacije.

Unutarnji bazeni površine 1400m2 uključuju poluolimpijski bazen, rekreacijski, masažni - hidromasažni i zračni bazen, whirlpool, neplivački, dječji i 2 termalna bazena.

Mogućnost obilaska gradova Belišće i Valpovo, razgledavanje kulturnih i povijesnih znamenitosti, posjet dvorcu, palači Gutmann i sličnim znamenitostima uz hotelskog vodiča; posjet Osječkoj tvrđi, vinskim cestama u Baranji, vinskim podrumima (uz prethodnu najavu hotelu, informacije i plaćanje na licu mjesta).