Uživajte u Valentinovu u Hotelu San Antonio 4* u Podstrani uz 3 dana i 2 noćenja s doručkom za 2 osobe u de luxe sobi sa hidromasažnom kadom ili de luxe suiti s jacuzzijem!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnosti - besplatno korištenje saune i teretane, besplatan parking i WIFI! Dijete do 2 godine sa dvoje odraslih GRATIS! Kupon vrijedi od 15.02. do 20.02.2024.

HOTEL SAN ANTONIO 4* nalazi se izravno na plaži turističkog naselja Podstrana koja je smještena 8 km od stare jezgre grada Splita, u kojoj se nalazi UNESCO-m zaštićena Dioklecijanova palača. 

Objekt nudi besplatan parking, besplatan bežični pristup Internetu (Wi-Fi). Iznimna lokacija restorana San Antonio koji se nalazi na samoj plaži čini doručak posebnim doživljajem, uz šum mora i bogati švedski stol, za ručak i večeru se nude Dalmatinski specijaliteti i raznolika Hrvatska vina.

Hotel San Antonio se sastoji od glavne zgrade hotela u kojoj se nalaze de luxe sobe, anex zgrade imena Gala u kojoj se nalaze classic sobe i anex zgrade Jona u kojoj se nalaze standard sobe.