Salon LaVi u Zagrebu donosi razne tretmane za blistavu i regeneriranu kožu lica - ponuda mikrodermoabrazije i tretmana kisikom, ponuda lice relax uz masažu ili duplo čišćenje lica!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon se može iskoristiti do 24.04.2024.

LED maska daje potrebnu svjetlosnu energiju dermisu kako bi stimulirala proizvodnju stanica kolagena, limfni sustav i cirkulaciju krvi. Maska sadrži 7 boja, svaka boja namijenjena je za različitu funkciju i određuje se prema potrebama kože klijenta. Svjetlosna energija prenosi se u stanicu, ubrzavajući proces obnove i stimulira fibroblaste za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

Mikrodermoabrazija je dijamantna mikrodermoabrazija, koja za razliku od prethodne generacije aparata baziranih na kristalima (najčešće aluminij-oksida) koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. Ovisno o problemu koji želimo tretirati, ali i cilju koji želimo postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem.