Obiteljski odmor za školske praznike u Selcu - 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Marina 4*, opuštanje u unutarnjem bazenu, korištenje dječje igraonice...

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite slobodno vrijeme i priliku za druženje sa svojom obitelji! Kupon vrijedi od 18.02. do 25.02.2024.

Neka HOTEL MARINA 4* bude Vaša oaza mira! Odmorite se uz dašak glamura i okrijepite dušu u moderno uređenom wellnessu ili zaplivajte u unutarnjem hotelskom bazenu. Dođite i uvjerite se zašto jer čarolija u hotelu Marina traje čitavu godinu!

Očekuju Vas i korištenje dječje igraonice i stolnog tenisa ● besplatno korištenje unutarnjeg bazena i fitnessa ● besplatan hotelski parking

Nalazi se u prvom redu do mora na poznatoj "Šetnici zdravlja" koja povezuje dva turistička mjesta - Crikvenicu i Selce. Hotel privlači goste svojim uređenjem, lokacijom i atraktivnim pogledom na more. 

Ambijentom i gastronomskom ponudom domaće, internacionalne i mediteranske kuhinje privlači baš sve. Idealan je za vikend odmor zaljubljenih parova ili za obiteljski odmor. Predvorje hotela se odlikuje širinom prostora u kojem se nalaze recepcija, prostor za odmor i opuštanje, aperitiv-bar te dizalo koje vodi u sobe.

Radi ugodnog ambijenta, visoke kvalitete smještaja, raznolikosti sadržaja, gastronomske ponude i vrhunske tehnološke opremljenosti, hotel je kategoriziran sa četiri zvjezdice.