NOVO - uživajte u modernom i luksuznom Hotelu Arena Maribor 4* Superior uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka za 2 osobe, piće dobrodošlice i opuštanje u sauni...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

EXTRA pogodnost - 10% popusta na ponudu masaža! Kupon vrijedi do 10.02. ili od 25.02. do 31.03.2024.

Hotel Arena Maribor 4* Superior 

Hotel Arena pod Mariborskim Pohorjem nalazi se na rubu zbijenih pohorskih šuma koje su slikovito isprepletene proplancima, biciklističkim i pješačkim stazama. Utočište je za ljubitelje prirode, sporta, opuštanja i moderne hotelske ponude s naglaskom na jedinstvene doživljaje.

Samo 6 minuta od autoceste i centra Maribora, pod obroncima Pohorja i u blizini gondole, čekamo vas u hotelu Arena. Gostima hotela osiguran je parking neposredno uz hotel. Kod nas možete sigurno pohraniti bicikle ili skijašku opremu.

Svijet sauna Arena nudi ekstremnu finsku saunu, finsku saunu s kromoterapijom, infracrvenu saunu, tursku saunu, ledenu špilju i hladni bazen. Gostima je na raspolaganju garderoba s ormarićem, tušem i sušilom za kosu.

Domaća, ručno rađena tjestenina i njoki, domaći sastojci, vrući pohorski omlet i jela od gulaša... Sve to i više očekuje vas u preuređenom restoranu Arena. Topao, ugodan ambijent s velikom otvorenom terasom i prekrasnim pogledom na zelenu pohorsku šumu. Posjetite nas i prepustite se jedinstvenim okusima. Ovdje za vas - svaki dan, tijekom cijele godine.

Sa 74 moderne sobe s kojih se pruža pogled na zelene pohorske krošnje drveća, stazu, koja je izazov za skijaše zimi i grad Maribor, što je posebno atraktivno noću kada su svjetla upaljena.