Predah u Splitu uz 2 dana i 1 noćenje na bazi doručka ili polupansiona za 2 osobe u Hotelu Pax 3* nadomak staroga grada uz besplatan parking i korištenje teretane!

5 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

"Mir usred gradske vreve" moto je šarmantnog splitskog hotela Pax 3* koji će Vam pružiti sve potrebno za potpuni odmor i uživanje... Kupon vrijedi do 31.03.2024.

HOTEL PAX 3* je usmjeren na zdravi stil života. Nalazimo se tik do povijesne jezgre Splita i samo par minuta nas dijeli od plaže Trstenik i plaže Bačvice te mnogih znamenitosti. Hotel sadrži teretanu, kao i predivnu baštu okruženu maslinama. 

Ime "Pax" smo izabrali iz latinskog jezika - ono znači mir, te odašilje jasnu poruku, a to je mirno okruženje te vrata otvorena svima. Od ljetnih turista do poslovnih ljudi i  osoba koje posjećuju svoje voljene na liječenju u KBC-u, sve do hodočasnika i zdravstvenog turizma.

Unutar hotela se također nalazi i prostrana konferencijska dvorana za sastanke i razne namjene, a naše tiho okruženje savršeno je za poslovna putovanja, kao i vansezonske posjete sajmovima i ostalim događanjima. Naš cilj je cjelogodišnji kvalitetni smještaj u Splitu.

Od tradicionalne ribe i mesa, preko suncem obasjanog povrća i voća, naša jela uzimaju ponajbolje od svega. Ekstra djevičansko ulje je zaštitni znak zdravlja i u širokoj je uporabi. Uzimamo u obzir želje i ukuse svih naših gostiju te pružamo mogućnost klasičnih, vegetarijanskih ili pak veganskih jela. To podrazumijeva i uslugu doručka koja je bogata i prilagodljiva, uz širok asortiman hrane, namirnica i pića te voća svježeg voća. 

Prostrane bašte i lože su pravljenje za razne vremenske uvjete pa ćete tako pronaći i vanjske i unutarnje lože. Stilski dizajnirani unutarnji prostori koji nude privatnost, ili pak otvoreni koncept bašte - izbor je na Vama. 

Hotel Pax nije u samom centru povijesne jezgre, i s dobrim razlogom. Split vrvi životom do točke ogromnih prometnih zastoja, te ne dopušta ni trenutak mira i tišine. Zato smo pomno odabrali lokaciju koja je na par minuta od centra, a opet pruža mirnije, opuštenije odsjedanje. I pronašli smo ga u omiljenom dijelu grad Splita, prema nezavisnim recenzijama gostiju.