[U POLA CIJENE] NOVO - brinite o svom zdravlju i stanju srca - kardiološki pregled, EKG i UZV srca za 95 eura u Poliklinici Superiora u Zagrebu!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kupon vrijedi do 29.04.2024.

Poliklinika Superiora je zdravstvena ustanova bolničkog tipa, namijenjena prvenstveno unapređenju zdravlja i ljepote. Osim liječenja općih kirurških bolesti i estetske kirurgije posebnu važnost dajemo dijagnostici i liječenju općih internističkih bolesti, što praktično znači liječenje bilo koje unutarnje tegobe, skupine simptoma, bolova ili nelagoda. Kako naš naziv kaže tendencija nam je biti educirani u skladu sa suvremenim svjetskim dostignućima, donositi i primjenjivati nova znanja estetske, korektivne, opće kirurgije, te liječenja internističkih bolesti, pogotovo endokrinih hormonalnih poremećaja. 

Ultrazvuk srca (ehokardiografija) je slikovna pretraga srca kojom se može dobiti informacija o izgledu i funkciji različitih srčanih struktura. EKG je pretraga kojom se mjere električni potencijali srca. Pretraga se izvodi dok je pacijent u ležećem položaju, na grudni koš, ruke i noge mu se priključe elektrode koje putem te se snimanje vrši putem elektrokardiografa.