[50% popusta!] FRAJLE hair&makeup studio by Andreja u centru Zagreba donosi Vam fantastičnu ponudu za lijepu i njegovanu kosu - pramenovi i fen frizura ili frizura i šminkanje po želji!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

[Symply Luxury Hairstyle and Make up] Bilo da želite osvježiti ili stilizirati svoju kosu ili vrhunski dnevni / večernji make up, Frajle su vaš najbolji izbor! Kupon vrijedi do 29.04.2024.

STUDIO FRAJLE nalazi se u samom srcu Zagreba i od 2015. godine uspješno svojim frizerskim i make up uslugama usrećuje svoje klijente. 

Studio radi isključivo sa profesionalnim preparatima za kosu. (Framesi, Loreal i BBcos) te sa dekorativnom kozmetikom Kriolan, Mac, Anastazia, Loreal, Max Factor...

Andreja Dubnjaković, vlasnica studija, ujedno je majstor frizer i makeup artist. Preko 20 godina radi kao frizerka, a 2015. g. završila je Make Up media school za potrebe snimanja filma i TV-a i otada uspješno radi kao frizer i šminker na domaćim i stranim reklamama, serijama, filmovima i surađuje sa vrhunskim hrvatskim i stranim šminkerima i majstorima maske.