Perfect Body Beauty Bar u Zagrebu donosi Vam 2 opcije HYDRAFACIAL TRETMANA - najtraženiji aparat za lice koji vraća tonus, sjaj, briše bore i mrljice, uz do 55% POPUSTA!

2 prodanaMožete kupovati i dalje!
Puna cijena 66,36 €
Ušteda 55%
Cijena 29,00 €
Uštedi još 2,00 €
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 2,00 € uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Kupon vrijedi do 29.04.2024. Ponuda je namijenjena isključivo ženama.

Prije kupnje kupona izaberite opciju: 

• Opcija 1) SIGNATURE HYDRAFACIAL 
• Opcija 2) DELUX 
HYDRAFACIAL 

HYDRAFACIAL TRETMAN

Hydrafacial je inovativan tretman koji objedinjuje nekoliko HIT tretmana lica u jednom. Uređajem s posebnim nastavkom, vaša koža lica obogaćuje se vodom, kisikom i mineralima. Tretman je odličan za sve osobe sa suhom kožom sklonom osjećaju "zatezanja", posebice nakon ljetnih vrućina. Rezultati u vidu sviježe hidratizirane kože ODMAH su vidljivi

PERFECT BODY – prvi edukacijski centar BRAZILSKE MADEROTERAPIJE i ICE SCULPTING METAL THERAPY u Hrvatskoj!

Kako je započela naša priča… 

Vizija savršeno oblikovanog tijela bez celulita… misao koja svakoj ženi prođe kroz glavu barem jednom dnevno! Društvo nam je nametnulo gotovo nedostižne ideale ljepote, pa sam i sama konstantno u potrazi za nečim novim što bi dalo savršene rezultate u kratkom roku i to na potpuno prirodan način. 2018. godine na prostore Hrvatske prva sam uvela HIT TRETMAN i EDUKACIJU - BRAZILSKE MADEROTERAPIJE! 2021. godine naša priča u borbi sa celulitom dobiva novi nastavak. Ponovo prvi uvodimo novi trend, kiparenje tijela ledenom glinom “ICE SCULPTING METAL THERAPY” - kriolipoliza na potpuno prirodan način.