Obilježite mjesec ljubavi romantičnim odmorom u Ibis Styles Sarajevo Hotelu - 3 dana i 2 noćenja ili 4 dana i 3 noćenja s doručkom za 2 osobe, 1x romantična večera, opuštanje u bazenu i sauni...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Počastite sebe i svoju voljenu osobu romantičnim odmorom za pamćenje... Kupon vrijedi do 29.02.2024.

Ibis Styles Sarajevo - Lifestyle Design hotel

Ibis Styles Sarajevo, jedan od brandova vodeće svjetske grupacije Accor, gradski je hotel unikatnog dizajna idealno smješten u blizini centra glavnog grada BiH.

Razigrana atmosfera našeg nepušačkog hotela u kojem se služe zdravi specijaliteti i bezalkoholni napitci te obnova energije uz naše Spa tretmane i  sportske ponude, učinit će da osjetite energičnu vibru Sarajeva na najbolji način!

Dizajn hotela inspiriran Sarajevom i njegovom tradicijom zimskih sportova, iznenadit će Vas maštovitom kombinacijom stilova i materijala koja simbolizira spoj Istoka i Zapada - tradicije i modernog.

U ponudi Vas očekuje 1x romantična večera u hotelskom rooftop Igman baru i besplatno korištenje bazena, saune i fitnessa...

Dovedite um i tijelo u harmoniju

Bilo da odsjedate kod nas zbog odmora ili posla, sami, sa partnerom, prijateljima ili obitelji, sat ili dva regeneracije u našoj novoj Spa oazi će Vam sigurno goditi!

Osim toga, malo vježbe u našem fitness centru će vas razbuditi i učiniti spremnijim za sve poduhvate koji Vas očekuju u Sarajevu. Nakon aktivnog radnog dana ili obilaska grada, posvetite se sebi - osvježenje u našem bazenu ili turskoj kupelji i relaksacija tijela u sauni...

Mislite zdravo, živite zdravo

Koncept naših usluga, uključujući gastronomsku ponudu je usmjeren na promociju zdravih navika. U našem hotelu nećete osjetiti duhanski dim (osim u izdvojenoj prostoriji za pušače), dok se u à la carte restoranu i baru služe zdrave kulinarske kreacije i osvježavajući napitci.

Naša ponuda i ambijent će vas ohrabriti da provedete zdrav i aktivan odmor u Sarajevu!