Obnova, regeneracija i pomlađivanje kože lica, vrata i dekoltea u aOra BEAUTY LOUNGE u Zagrebu (Cvjetni) - bogati Todda forever young tretman za samo 60 eura!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Trajanje tretmana 90 minuta. Kupon vrijedi do 20.04.2024.

Bogati TODDA forever young tretman uključuje: apšminkanje, hidrodermoabrazija, LED crvena terapija, ultrazvuk, dermaroler s koktelom aktivnih sastojaka, spray dubinska hidratacija i kompletna luksuzna njega.

Ekskluzivna oaza u centru grada, aOra Beauty Lounge je mjesto na koje uvijek možete pobjeći i uživati u vremenu samo za sebe, uz najbolju njegu za svoju kožu. Koncept Aora Beauty Lounge tretmana temelji se na desetljećima iskustva i istraživanjima u modernim farmaceutskim laboratorijima specijaliziranim u proizvodnji proizvoda i tehnologije za njegu kože.

Naše savjetnice za ljepotu i kozmetičarke konstantno usavršavaju svoje znanje i prate najnovije trendove i razvoj tehnologije na polju njege i ljepote kože kako bi Vama, našim klijentima, što kvalitetnije pružile informacije i uslugu. Profesionalnost i kvalitetna priprema, te naravno ljubaznost osoblja garantiraju inspirirajući doživljaj njege i revitaliziranja Vaše kože.

Svakom kupcu Crnog Jajeta popust od 30% na jedan proizvod vrhunske kozmetike https://aora.hr/!