Ponuda za božanstveni osjećaj u Salonu ljepote Divina u Zagrebu - duplo čišćenje lica za prekrasnu kožu uz UZV čišćenje, dijamantnu mikrodermoabraziju, opera masku i masažu lica!

Odlična cijena za preporod vaše kože lica! Kupon se može iskoristiti do 30.04.2024.

ULTRAZVUČNO ČIŠĆENJE LICA je tretman čija je osnovna funkcija čišćenje pora – uklanjanje nečistoća. Ultrazvučna špatula je uređaj za profesionalni piling lica i dubinsko čišćenje. Uklanjaju se odumrle stanice s površine kože i pospješuje stanična opskrba kisikom. Rezultat je čista, glatka i sjajna koža bez crvenila i iritacija. Najčešće se primjenjuje u kombinaciji s klasičnim tretmanom jer umiruje kožu i pospješuje apsorpciju aktivnih supstanci za njegu kože lica. Može se kombinirati s bilo kojim drugim tretmanom lica kao što su ultrazvuk lica, visoka frekvencija, galvanizacija, biolifting, dermapen i sl.

DIJAMANTNA MIKRODERMOABRAZIJA je neinvanzivan tretman (dubinski piling) kojim se, uz pomoć čestica dijamanata koje su postavljene na različitim veličinama dijamantnih nastavaka, uklanja površinski sloj kože i ljušte se odumrle stanice. Na taj način postižemo stvaranje novih stanica i kolagena.

Koristi se u slučajevima kada nastojimo regenerirati kožu, te kod problema s aknama, ožiljcima od akni, borama, smanjuje proširene pore, ožiljke od strija, čisti i hidratizira isušenu kožu. Nakon mikrodermoabrazije odgovarajuće serume umasiravamo u kožu te stavljamo hranjivu masku kako bismo kožu dodatno nahranili.

LED MASKA (OPERA MASKA) s mikrostrujom (fototerapija) koristi svjetlost za regeneraciju kože i olakšava borbu protiv mnogih problema. služi za poboljšanje cirkulacije i prokrvljenost lica te je najveća inovacija u pomlađivanju. Riječ je o najnovijoj LED tehnologiji koja se zasniva na primjeni svjetala raznih valnih duljina koje imaju brojne učinke na kožu uslijed upijanja u tkivo. 

Svjetlosna energija se prenosi u samu stanicu, ubrzavajući sam proces obnove stanice i stimulira fibroblast za proizvodnju kolagena, pomlađuje kožu, umiruje akne, ublažava pigmentacijske mrlje, zaglađuje bore i reducira sunčeve opekotine.

SALON LJEPOTE DIVINA

Budite najbolja verzija sebe – to nam je bila glavna misao vodilja prilikom otvaranja salona. I budite to, prije svega, zbog sebe, a ne zbog drugih. Kada smo zadovoljne i opuštene, tada je i naša okolina mirnija i zadovoljnija. Stoga svakom klijentu pristupamo individualno i djelujemo prema njegovim potrebama i afinitetima.